Van ilyen? Nagyon szeles vagyok ami még nem is lenne annyira probléma csakhogy ami távozik hátul az extra kellemetlen szagú kb 5 hete.
Van ilyen tapasztalat vagy valami más lehet a probléma? Segítsetek légyszi.
30 hetes km
szió!
az en parom is elvicceli, de jobb, mintha kiakadna rajta.
egy trukkom van, gyorsan ablak melle megyek, es kinyitom, mondvan kis levegore van szuksegem, vagy szelloztetek, vagy ilyesmi.. persze nem azert, hogy ne "bukjak le", csak igy jelzem :D
kar, hogy orvosnal nem tudom megcsinalni, vagy amikor valahol vagyok
amugy kepzeld el, amikor megfaztam es beteg voltam, minden kohogesnel jott a puki! (gondolom ott az izmok osszerandultak, vagy nem tudom)
Olvastam, hogy kellemetlen terhességi tünet a szellentés. Megoldásként azt írták, hogy maradjunk humorérzékünknél :D
Csak az a baj, hogy a következő röhögéssel jön a következő pukk is :S
Remélem elmúlik a szüléssel együtt ez a remek tünet :D
:DD
olyan jó(még ha kicsit morbid is)néha vicces dolgokról olvasni itt...már volt egy beírásom ide,de mindig visszatérek,mert olyan jókat tudok kacagni :DDDD
Szép délutánt! :)))))))))))))
Nekem főleg éjszaka van..minden megfordulásnál...hangos..nem tudok mit csinálni:)
38hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!