Van ilyen? Nagyon szeles vagyok ami még nem is lenne annyira probléma csakhogy ami távozik hátul az extra kellemetlen szagú kb 5 hete.
Van ilyen tapasztalat vagy valami más lehet a probléma? Segítsetek légyszi.
30 hetes km
Sajnos nekem az egész terhességemre jellemző a gyakori székelés és a szelesség.
Én az étellel próbálom befolyásolni. Ha tudom, hogy orvoshoz megyek, kihagyom a tejet és a gyümölcsöket eőző nap és aznap. :( Más ötletem sajna nincsen.
Nekem is nagyon kellemetlen az egész!
Nálam is így van, bár én még csak 13 hetes vagyok, de szinte minden estére kiszabadul belőlem az egész napi szeles cucc és sokszor már magamat utálom a szaga miatt. Úgy vettem észre, ha több szénhidrátos ételt eszem, akkor fokozottabb az erőssége és a szaga is.
Tényleg nagyon kellemetlen.
Talán kevesebb pukkasztó kaja lehet a (fél)megoldás.
Minden jót!
:DDD sziasztok!
Látom azért vannak még vagány csajok,akik meg merik kérdezni a "rosszabb" oldalát is a terhességnek.
:DD ha dokihoz megyek nekem is kerülnöm kell pl az almát.......:DD
Szép napot Nektek!!
Nálam az aszalt gyümölcsök verik ki a biztosítékot, de hát muszáj ennem a székrekedés elkerülése érdekében, meg nagyon egészséges is... az is ciki, hogy néha úgy csúszik ki a puki, hogy észre sem veszem! Csak utólag próbálok köhögni, meg ilyesmi :-)
27 hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!