Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha kirúgnának, de megvannak...

Ha kirúgnának, de megvannak az éveim, akkor is kapok táppénz?

Figyelt kérdés

A főnököm szó szerint ezt mondta ha kib.szok velük (babás leszek), ők is kib.sznak engem...3éve dolgozom bejelentetten, patikában, mint gyógyszerész asszisztens, de most félek h ha kirúg mi lesz táppénzt akkor is kapok?

Előre is köszi a válaszokat!!!

2010. júl. 20. 21:02
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha bejelentetted, hogy terhes vagy, onnantol kezdve nem rughatnak ki, asszem a szulestol szamitott egy evig, vagy valahogy igy.
2010. júl. 20. 21:06
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem rúghatnak ki, a terhesség miatt törvényi védelem alatt állsz, egészen addig, amíg Gyed-en / Gyes-en vagy.
2010. júl. 20. 22:32
 3/7 anonim ***** válasza:

Milyen kis édes ember!!! :-/

Nem rúghatnak ki terhesen!

Sőt, továbbmegyek.

Ha esetleg kirúgna, mert épp olyanja van, és utána kiderül, hogy terhes voltál már abban az időpontban, amikor felmondott, vissza kell vegyen, és természetesen akkor elmész betegállományba, és akkor nyalhat sót! :-DDD

Vagy ha a feje tetejére áll, akkor is visszamehetsz még dolgozni, ha úgy érzed magad. De gondolom ha egy ilyen szitu lenne, már nem mennél vissza.

Végig, végig amíg a baba 2 éves nem lesz állományban vagy, és utána is vissza kell hogy vegyen, igaz az már mindegy, mert akkor már azt hiszem 3 hónap után kirúghat.

De lényeg, hogy a betegállomány, egyszeri anyasági, tgyás, Gyes/Gyed jár mindenképp.

Hát ilyen egy görényt....bocs

2010. júl. 21. 01:44
 4/7 anonim ***** válasza:

[link]

Ne hagyd magad!

2010. júl. 21. 06:57
 5/7 A kérdező kommentje:

Hát igen tényleg nagy görény...és az a legszebb h anyumék közvetlen szomszédjai...a szüleim is teljesen ki voltak akadva h ember hogy mondhat ilyet..!De legalább megnyugtató h ha a seggét a földhöz veri sem rúghat ki!

Köszönöm a válaszokat!!

2010. júl. 21. 07:03
 6/7 A kérdező kommentje:

Ma elmondtam a főnököméknek és teljesen jól fogadták a hírt:), meg vagyok lepve:)!

De legalább túl vagyok rajta és kellemesen csalódtam:)!!!

2010. júl. 21. 18:27
 7/7 anonim ***** válasza:
Menj el gyorsan táppénzre! Tedd meg te az első lépést, táppénz alatt már nem csinálhat veled semmit, és legalább gyedet kapsz. Cselekedj!!
2010. júl. 22. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!