Ha kirúgnának, de megvannak az éveim, akkor is kapok táppénz?
A főnököm szó szerint ezt mondta ha kib.szok velük (babás leszek), ők is kib.sznak engem...3éve dolgozom bejelentetten, patikában, mint gyógyszerész asszisztens, de most félek h ha kirúg mi lesz táppénzt akkor is kapok?
Előre is köszi a válaszokat!!!
Milyen kis édes ember!!! :-/
Nem rúghatnak ki terhesen!
Sőt, továbbmegyek.
Ha esetleg kirúgna, mert épp olyanja van, és utána kiderül, hogy terhes voltál már abban az időpontban, amikor felmondott, vissza kell vegyen, és természetesen akkor elmész betegállományba, és akkor nyalhat sót! :-DDD
Vagy ha a feje tetejére áll, akkor is visszamehetsz még dolgozni, ha úgy érzed magad. De gondolom ha egy ilyen szitu lenne, már nem mennél vissza.
Végig, végig amíg a baba 2 éves nem lesz állományban vagy, és utána is vissza kell hogy vegyen, igaz az már mindegy, mert akkor már azt hiszem 3 hónap után kirúghat.
De lényeg, hogy a betegállomány, egyszeri anyasági, tgyás, Gyes/Gyed jár mindenképp.
Hát ilyen egy görényt....bocs
Hát igen tényleg nagy görény...és az a legszebb h anyumék közvetlen szomszédjai...a szüleim is teljesen ki voltak akadva h ember hogy mondhat ilyet..!De legalább megnyugtató h ha a seggét a földhöz veri sem rúghat ki!
Köszönöm a válaszokat!!
Ma elmondtam a főnököméknek és teljesen jól fogadták a hírt:), meg vagyok lepve:)!
De legalább túl vagyok rajta és kellemesen csalódtam:)!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!