Ha a baba köldök alatt ( jobb oldalt) rugdos, akkor tuti, hogy nem fejvégű, ugye? Vagy faros, vagy haránt.
2019. dec. 28. 21:23
1/9 anonim válasza:
Van keze is a gyereknek 🤓
32 hetesen nekem simán forog
/ uh -on 30 hetesen meg is mutatta..azóta tudom mit érzek/
2019. dec. 28. 21:31
2/9 anonim válasza:
Az elsőm ezt fejvégűként az öklével csinálta olyan erősen, hogy azt hittem, a lábával rúg. A mostani kb ugyanott rúg, haránt fekvésben van kezdetek óta, most 22 hetes vagyok vele, azalatt nem fordult meg.
2019. dec. 28. 21:45
3/9 A kérdező kommentje:
Igen, van keze is, de azzal nem hinném, hogy ilyet csinál! Kb csípő magasságban érzem ezt és a leg erőteljesebben. A kezét máshol érzem és az tök más.
29 hetes vagyok amúgy.
2019. dec. 28. 21:56
4/9 anonim válasza:
34 hetes vagyok, kb. a 26. héttől biztosan faros, mindig is inkább lenn éreztem a rúgásokat. De valamilyen rejtélyes oknál fogva a csuklást is, pedig a kis buci feje egyértelműen a májamat nyomja :D
2019. dec. 28. 23:26
5/9 anonim válasza:
Fingod sincs, milyét érzed, azt garantálom! ;) Csak képzelsz valamit, ami vagy stimmel, vagy köszönő viszonyban sincs a valósággal. Utóbbira sokkal nagyobb az esély. Ezt a második (iker)terhességem alatt kellett belátnom. A B baba a babamozi alatt 26 hetesen egy perc alatt fejvégűből medencevégűbe fordult a szemünk láttára. Ugyan ez a magzat a császáros születése napjáig minden áldott nap máshogy feküdt a napi vizsgálaton - 5 hétig voltam bent előtte, számold ki, ez minimum hány dokumentált fordulat. Abszolút nem lehet tudni, hogy milyével üt/rúg/nyom/feszít, mindegy hogy nevezzük.
Szóval ezen az egészen tök fölöslegesen agyalsz. Bárhogy lehet és a szülés pillanatáig bármi megváltozhat.
2019. dec. 28. 23:34
6/9 A kérdező kommentje:
Hát ikreknél nem csodálom, h9gy FINGOD sem volt!!! 😆
2019. dec. 28. 23:39
7/9 anonim válasza:
A fiam 32 hétig harántos volt. Hol keresi a védőnő a szívhangot? Abból pl rögtön meg tudják mondani. Csuklani is oldalt éreztem a fiamat, onnan sejtettem azt is, hogy végre elfordult, hogy hirtelen teljesen máshol éreztem. Rúgásokból nem tudtam semmit megállapítani.
2019. dec. 29. 06:24
8/9 A kérdező kommentje:
A szívhanghoz kepest már biztos mashogy van. De mivel mellső fali a lepény, máris másjol kell keresse a a szívhangot.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!