Össze lehet keverni köldök zsinort kukival?
Figyelt kérdés
Kulfoldon elek es itt nem surun csinalnak ultrahangot. Leg utoljan 20 hetesen voltam akkor azt mondtak hogy kisfiu mutatta is a doki no 2x is de arra gondoltam lehet csak a koldok zsinor volt az. Remelem hogy nem mert most mar 27 hetes vagyok es nagyon bele eltem magam hogy kisfiu lessz.2019. okt. 20. 15:03
1/2 anonim válasza:
Nem csak kuki van ott hanem herék, és a kuki is rövidebb mint a zsinór. Gondolom alaposan megnézték.
Anglia egyébként?
2/2 anonim válasza:
100% akkor lesz mikor megszületik, de azért a 20. héten már elég nagy pontossággal dolgoznak a szakemberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!