Szedhető az Elevit és a Viaderm vagy Biovanne vagy Revalid egyszerre?
Figyelt kérdés
2007. dec. 11. 13:46
1/4 anonim válasza:
Ha jól értem, az utóbbi 3 ugyanazt a célt szolgálná, vagyis valamilyen vitaminkoktél a körmök és a haj ápoltságára. Ha rám hallgatsz, az Eleviten kívül egyiket sem szeded. A terhesség alatt úgyis dúsabb és fényesebb lesz a haj, a körmeid meg a vitaminoktól lesznek erősek. Ha az utána következő hónapok miatt félsz, mrámint a szülsé következtében fennálló hajhullás stb., akkor nem kellene terhesen kísérletezgetni ezekkel a tablettákkal. Úgyis regenerálódik a haj, szoptatás alatt meg gondolom még kevésbé sem lehet ezeket szedni. Megéri ez az 1, másfél év az átmeneti lepukkanást, de ez szigorúan csak magánvélemény.
2/4 anonim válasza:
Ne aggódj, nekem is nagyon vékonyszálú, semmi kis hajam volt,és a terhesség alatt úgy megerősödött, hogy azóta sem volt olyan dús.Igaz, szoptatás alatt hullott kicsit,de csak átmeneti, nem vészes.Szerintem ne szedj semmit az Elevit mellett, vagy legalábbis kérdezd meg az orvosodat!Nekem nem javasolta!
3/4 anonim válasza:
Szerintem sem szükséges az Elevit mellett szedni bármit, különösen ezekre az erősítő készítményekre nincs szükség terhesség alatt. Az orvosod tudta nélkül egyébként se szedj semmit szerintem. Jó babavárást!
4/4 anonim válasza:
Én csak annyit fűznék hozzá, hogy nekem a Revalid erős székrekedést okozott, és a terhesség is ugye hajlamosít erre.-(
De szerintem sincs szükség rá, de az orvos biztosabbat tudna mondani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!