A málnalevél teát lehet"együtt"szedni a magne b6-tal?
Figyelt kérdés
a magne b6-ot nekem az orvos azt mondta hogy a 37.hétig szedhetem.(sokat keményedek)Sokan azt mondják hogy a 36.hétig.De pontosan ez hogy van?Akár a 36.,akár a 37.hétig,de a betöltött?Szóval a 37.hét vagy 36.hét végéig?És ha 1hétig szedem együtt a kettőt az nem baj?(36h)2010. júl. 20. 18:55
1/3 anonim válasza:
Én a 36+0 hetesen kezdtem el inni a teát és 37+0 hetesen hagytam el a magne b6-ot.
Nyugodtan használhatod együtt a kettőt, bár szerintem már a magne b6-ot nyugodtan elhagyhatod, mert túl hordás lesz belőle:)
2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm:)Na azt nem szeretném ha túlhordanám:)Csak 50szemeset vettünk,és pont még a hétre kitart,de akkor lehet inkább nemszedem már be és megmarad.
2010. júl. 20. 20:53
3/3 anonim válasza:
Én 36+0.hétig szedtem a magnéziumot, és attól a naptól kezdtem inni a málnalevél teát. Szóval még hátravolt összesen 4 hét :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!