Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha nem szedek homeopátiás...

Ha nem szedek homeopátiás bogyokat csak a málnalevél teát iszom elég az is? Vagy ezek csak együtt hatnak? Aki szedte tényleg gyorsan és könnyen szült?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 26. 18:50
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem a dolog nem ezen múlik, sajnos. Én ittam a teát, szedtem a bogyókat, de így is két héttel túlhordtam a fiamat. Majd megindították a szülést (ballon, oxitocin injekció), három napon keresztül próbálkoztak, de semmi. Végül császármetszéssel lett meg a babám.

Két barátnőm is szedett/ivott mindent, az egyik könnyen szült, a másik hosszasabban, de természetes úton.

Nekem az a véleményem, hogy akinek a szülése könnyű, annak a bogyók és a tea nélkül is könnyű, akinek nem, az szedhet bármit.

Remélem, neked minden simán megy, bogyókkal, vagy azok nélkül is!

És még valami: szerintem a lelki hozzáállás fontosabb, hogy úgy éld át ezt a csodás eseményt (mert tényleg az, még a császár is), hogy gyönyörű emlék maradjon!

2009. ápr. 26. 19:08
 2/2 anonim ***** válasza:
A málnalevél tea magában is lazítja a szöveteket, ami abban segít, hogy könnyebben tágulsz, és elvileg könnyebben csusszanhat ki a baba is és nem lesz szakadás a merev szövetek miatt (persze enélkül sem szükséges semmilyen szakadás). Én ittam a teát, szedtem a homeos bogyókat is, mondták hogy szépen fellazult minden odabent. Szerintem érdemes használni, de persze ahogy az első válaszoló is írta, ez még nem garancia arra, hogy minden rendben lesz, csupán problémamentes szülésnél rásegít. Ettől nem biztos hogy gyorsabb lesz, de talán könnyebb!
2009. ápr. 26. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!