Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha megáll a baba szíve, azt...

Ha megáll a baba szíve, azt követi vetélés, vagy csak a uh-on derül ki?

Figyelt kérdés
2007. dec. 11. 13:38
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

A szervezet nem feltétlenül löki ki magától az elhalt magzatot, ezért sokszor semmi jel nem utal arra, hogy baj történt, de ez nem csak az első 3 hónapban fordul elő. (volt aki a 6. hónapban tudta meg...) Az uh a legbiztosabb, de azért nem kell hetente kontrollra járni.

Erre ne is gondolj, nem szabad, hogy ilyesmi gondolatok uralják a hangulatod!!A legtöbb terhesség problémamentes, vidám, ne akard bebeszélni magadnak, hogy valami baj lehet!!

2007. dec. 11. 13:58
 2/4 anonim ***** válasza:
67%
Sokszor nem derül ki, hogy baj van. Ne gondolj ilyesmire, miért történne meg? A terhességek legnagobb százaléka problémamentes. Jó babavárást!
2007. dec. 11. 14:27
 3/4 anonim ***** válasza:
49%

Én is hallottam olyat,hogy nem derült ki, csak uhon.

De egyetértek, ne ilyen dolgokkal foglalkozz, mert az elme nagy úr:-(

Légy boldog, kiegyensúlyozott és minden rendben lesz:-)

2007. dec. 11. 16:08
 4/4 anonim ***** válasza:
0%
nem vetelessel derul ki hanem ha meg korai es nem mozog akkor egy ido mulva nagyon nagyy buz jon beloled,ha meg mar mozog akkor egyszeruen nem erzed tobbet mozogni,mint a baratnom a 36.heten.nem csak uhval,hanem a magzat szivvereset vizsgalo uh-hoz hasonlo geppel is meglehet allapitani,de ha mar a masodik trimeszterben vagy onnantol kezdve a parod is hallja a szivverest ha a hasadra teszi a fulet.mi meg orvosi sztetoszkopot is szereztunk egy orvos baratunktol es igy en is hallgattam.de ne felj mert ritkan fordul elo.
2007. dec. 11. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!