A nőgyógyásznak mennyi hálapénzt illik adni a terhesség alatt?
Figyelt kérdés
2007. dec. 11. 13:35
11/12 anonim válasza:
Én sem járok magándokihoz és a szakrendelésen sem adtam még pénzt. És a szüléshez sem fogadok orvost. Sajnos valóban nagy baj, hogy egyes kismamák(sőt a legtöbb) elkapatják az orvosokat, holott csak a dolgukat végzik. Mi pedig, akik nem tudunk orvost fogadni izgulhatunk, hogy milyen bánásmódben lesz részünk! Bár elég sok rosszat hallottam már fogadott orvosról is. Mellékesen megjegyezném,
hogy nem tudom pontosan hogyan értékelődnek a válaszok, de érdekes, hogy csak azok a válaszok a 100%-san hasznosak erre a kérdésre, amelyek a fizetést javasolják!!! Hmmmmm...
12/12 anonim válasza:
4-5millót, attól függően fiú-e vagy lány lesz e a gyerek. Ha lány akkor 5-öt, a lányok többet érnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!