Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Meddig szedtetek a tozegafonya...

Meddig szedtetek a tozegafonyae kapszulat terhesen?

Figyelt kérdés
13hetes terhes vagyok olyan erzesem volt par napja mintha felfaztam volna. Doki irt fel az ugyeleten zinnatot de elotte megprobaltam a tozegafonyat es ma jobb mar. Igy nem kezdtem el szedni az antibiotikumot. Holnap megyek majd azert laborba vinni vizeletet. Eddig tegnap vettem be ket szemet meg gondoltam ma is meg sold folyadek. Ti meddig szedtetek vagy meddig szabad? Holnap reggel bevegyem nem fogja befolyasolni a vizeletet?
2019. dec. 26. 07:29
 1/3 anonim ***** válasza:
Sok napig kell szedni, én évekig szedtem folyamatosan, igaz nem terhesen, mert terhesen nem volt ilyen problémám. Szerintem lehet szedni, ez csak egy gyümölcs, vizsgálati eredményt sem befolyásolja.
2019. dec. 26. 08:21
 2/3 anonim ***** válasza:
42%
Az jó,ha voltál orvosnál aki írt fel gyógyszert, hogy te otthon házilag gyógyítgasd magad. Miért mentél akkor be ügyeletre?
2019. dec. 26. 08:22
 3/3 anonim ***** válasza:
Már nem emlékszem pontosan, de kb egy hétig biztos szedtem. Nem fogja befolyásolni az eredményt.
2019. dec. 26. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!