Mit jelent az, ha úgy érzem, hogy legalább 3-4 kilós az alhasam? Ez normális 20 hetes terhesen?
Figyelt kérdés
2007. dec. 11. 12:50
1/3 anonim válasza:
Szia! Ez normális. Ez attól is függ, hogy fekszik a baba. Van amikor elig tudok felállni, máskor meg pihe könnyűnek érzem magam.
Üdv, egy 31 hetes kismama
2/3 anonim válasza:
Persze, nem kis súlya van már ilyenkor a méhnek és a víznek is... és most kezd majd el igazán nőni a baba! Ne ijedj meg, minden rendben van, ahogy nő a hasad, úgy változik a tartásod is, hogy kényelmesen tudd cipelni. Jó babavárást!
3/3 anonim válasza:
Szia. Én is most vagyok 20 hetes és 2 napja ezen gondolkozom. Nekem pld. ha megyek valahová van, hogy 50 méter után feszül és nehéz a hasam. Kérdezősködtem és hasonló válaszokat kaptam, mint az előzőek.
Jó babavárást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!