Ilyen esetben mi lenne a legjobb döntés?
Sziasztok!
Van egy srác, akivel nem vagyunk együtt, csak néha összejövünk szexelni, soha semelyikünk nem akart többet a másiktól. Katonaként szolgál és pl volt kiküldetésen, ilyenkor nagyon sokáig van távol, és mondta, hogy pont emiatt nem is akar kapcsolatot.
Tehát a lényeg, hogy teherbe estem, és ő mondta, hogy nem akarná, hogy megtartsam, én pedig még egyetemre járok és a szüleimnél lakom és keresetem sincs nagyon. Tehát nem vagyok benne biztos, hogy jó ötlet lenne megtartani, főleg, ha a srác is biztosra megmondta, hogy nem akarja.
Összegezve,
Nincs munkahelyed, tehát csak gyest és családit kapnál, ami 38ezer
Apja nem lenne, apa nem is akarja a gyereket
A szülők nyakára szülnél
(Te sem akarod?)
Akkor most mi a kérdés?
Ha egyikőtök se akarja, én se értem, mi a kérdés.
Miért nem védekeztetek?
1-es:egyetemre jár... Tehát diplomás gyedet kaphat...
De inkább ne kapjon, mert nincs se munkája, se lakása, se kapcsolata... El se hiszem, hogy megordult a fejében a megtartása gondolata!
Ha összejár valakivel szexelni, de nem akarsz tőle semmit, pláne nem gyereket, MIÉRT NEM BÍRTOK NORMÁLISAN VÉDEKEZNI?
Egyszerűen az eszem megáll, hogy naponta 20 ilyen kérdés van.
Buta kislányok miért gondolják, hogy ha teherbe esnek egy pasitól, aki csak farokpörgettyűnek használja őket, akkor majd ez a pasi hirtelen szerelmetes lesz beléjük és házasság, boldogság, happy??
Nem, nagyon nem. Az ilyen pasik hanyatt-homlok iszkolnak el, és rád se niytját többé az ajtót, ugyanis farokpörgettyűnek bárki megteszi!
Nőjj fel! Nincs semmid! Menj el a műtétre, van akinek ekkora árat kell fizetnie, mert hülye volt! Reméljük tanulsz belőle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!