Eredeti recept alapján (nyers tojás) ettem tiramisut, nagy bajt csináltam?
Nem sokat, egy adagot, nagyjól esett, a kedvencem. Volt valaki aki ugyan így tett mint én,vagy csak Én vagyok gyenge aki nem bírta megállni hogy ne egyen ebből a finomságból?
30 hetes kismama
Egy kicsit túl aggódóak lettünk nem??? Mi is megszülettünk valahogy, ultrahang meg terhesteszt,meg légzésfigyelő, kókuszmatrac nélkül nem? Nem akarok felelőtlennek tünni, és nem is vagyok az, mert vigyázok a bébimre, csak azt próbálom sugallni, hogy nyugodjunk meg, nem kell mindentől megijedni. Különben én is imádom a tiramisut, és én is megettem volna, talán a koffein jobban aggasztott volna, ha valódi kávéból van. Egészségedre!!!!! Különben mindenki ellenzi az alkohol fogyasztást is (én sem iszom, csak nagyon ritkán egy korty vörösbort),de pl. az én rokonomnak annak idején konyakot adott a doki a haskeményedésre...A gyermeke egészséges, jóképű, élsportoló felnőtt férfi:-))))))
Minden jót Neked!!!
29+2hetes kismama
Köszönöm a válaszokat
4. válaszolónak:Tudom h felelőséggel tartozom,hidd el.Talán neked is volt h vminek nem tudtál ellenállni.
Amúgy utánna olvastam és kétes dolgok miatt döntöttem úgy h egy kevés nem árthat,pl h nincs már meleg és amúgy is kávézom napi rendszerességgel az alacsony vérnyomásom miatt, (Orvosi ellenörzés mellett), valamint én készítettem a sütit.
Szerintem a sóvárgással többet ártottam volna.
Amúgy köszönöm a megnyugtató választ íurdgy nincs lelkiismeret furdalásom emiatt, mivel más is megette vna a helyemben.
pusy nektek
Semmi baj nem lesz, ne aggódj!
Amúgy én épp a hétvégén csináltam tiramisut, és tojás helyett tejszínnel kevertem a mascarpone-t, és úgyis csúcstuti fincsi volt :D
Üdv, 37 heteske.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!