Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt valaki akit terhesseg...

Van itt valaki akit terhesseg alatt hagyott el a parja? Teljesen ketsegbe vagyok esve.

Figyelt kérdés
Az abortusz nem opcio...tervezett baba volt, reg vartunk ra... osszejott es o kiszallt. Hogy viseltetek? Nem tudom hogy fog menni egyedul 😭 csaladba akartam.... megszakad majd a szivem ha megyek ultrahangra es ott ulnek majd a terhes nok a parjukkal en meg egyedul 😭
2019. dec. 21. 20:14
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Azt mondta apukám, hogy hozzá bármikor visszamehetek, de én se neki akartam szülni.
2019. dec. 21. 21:37
 22/27 anonim ***** válasza:
88%

13 nagyon nagy a szád névtelenül a gép előtt. Jól be tudtál szólni egy padlón lévő kismamának, azért remélem ezt neked nem kell átélned.

Kérdező kitartás. Párral sem könnyű az első időszak, de őszintén kívánok sok erőt és kitartást. Csak a babára koncentrálj.

2019. dec. 21. 21:44
 23/27 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a kedvesseged! Megprobalom mihamarabb osszeszedni magam a babam erdekeben..
2019. dec. 21. 21:45
 24/27 anonim ***** válasza:
71%
Szia! Hála istennek engem nem hagytak el terhesen így érdemben nem tudok hozzá szólni. De ha kerdezhetem mi történt? Mennyi idős terhes vagy? Van apasági?
2019. dec. 21. 21:51
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem konkrétan terhesen... Amikor bent voltam szülni és utána néhány napot a kórházban addig végig csalt. Persze ekkor is én voltam a hülye stb.

Nagyon de nagyon nehéz volt. De arra gondoltam hogy a lányomnak szüksége van rám nem eshetek padlóra.

Nagyon sok erőt és kitartást kívánok neked. Az ilyen nem apa de nem is férfi!

2019. dec. 21. 23:54
 26/27 anonim ***** válasza:
88%

Ha számíthatsz a családodra, az mindennél többet ér, hidd el.

Lelkileg persze nagyon nehéz ezt feldolgozni. Én is megéltem, amit említettél, hogy minden várandós nő mellett ott a párja, én meg egyedül vagyok vagy amikor tudnak, anyukámék kísérgetnek. Hogy amikor kb. 7-8 hónapos volt a kislányom, mennyire "rácuppant" és mekkora harmóniában volt a pár házzal arrébb lakó szintén lányos apukára/val. Ő, aki amúgy állandóan csak üvöltött mindig mindentől és mindenkitől. Vannak ilyen szívfacsaró momentumok... A lányom most 5 éves, és valahogy "nincs meg" neki, hogy nincs apukája. Valahol mintha a papát (anyukám párját) hinné annak. És tudom, hogy ezt tisztázni kellene. De annyi gondunk van. Meg is őrülne, ha most még ezt is tudatosítanám benne. Kemény, na. Ilyen szempontból nagyon.

Viszont: láthatod itt is, milyenek a férfiak manapság. Nem számíthatsz rájuk, nem bízhatsz bennük, azonnal meghátrálnak, félre- és lelépnek. Átvernek, megszívatnak, megaláznak. Nyugodtabb leszel így. Amikor jön egy nehéz, nem alvós, semmi se jó időszak, ami megvisel mindenkit, legalább nem kell még amiatt is idegeskedned, hogy na, vajon apuka mikor un bele, hogy otthon épp nem minden móka és kacagás... Hogy mikor kapod az arcodba az elégedetlenkedést, a szekálást, a verbális és érzelmi bántalmazást, miközben te se nem aludtál, se nem nagyon ettél épp, mert arra sem volt érkezésed. Én nagyon örülök neki, hogy nincs a nyakamon egy férfi, akinek folyamatosan meg kell felelnem, ha beledöglök is. Aki kaját követel, tisztaságot, rendezett gyereket, elintézett ügyeket, vonzó külsőt, kellemes társaságot, meg persze szexet. Mert ha nem, akkor...

Bocsi, lehet, hogy kicsit kusza voltam már így hajnalban, de remélem, valamennyire hasznos volt. Sok-sok erőt és kitartást!

2019. dec. 22. 03:08
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Engem elhagyott 4 hónapos terhesen a párom. Mivel albérletben laktam és táppénzből, Gyedből egyedül nem tudtam volna fizetni, így anyukámhoz visszaköltöztem. Anyukám és a fiútesóm kísérgetett vizsgálatokra és vittek a gyerekorvoshoz, miután megszületett. Tesómat sokszor az apukának nézték, ő meg hagyta. Hidd el, sokat jelent, ha a családod támogat ebben. Azóta férjhez mentem egy nagyon jó emberhez, aki szeret minket, apuka pedig látogatja a gyereket és rendesen fizeti a gyerektartást. Gondolj bele, hogy milyen ember az olyan, aki terhesen elhagyja a párját. Férfi az, vagy egy beszari kisgyerek? Ha ennyire töketlen valaki, hogy nem vállalja a felelősséget, akkor bármi másban hogy állt volna ez ki mellettetek? Saját példámból okulva mondom, ne rontsd el ezt az időszakot idegeskedéssel, mert meg fog oldódni minden, párt is fogsz találni, aki gyerekkel együtt elfogad majd, gondolj bele, mennyi ilyen van manapság.
2019. dec. 22. 08:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!