Van itt valaki akit terhesseg alatt hagyott el a parja? Teljesen ketsegbe vagyok esve.
Kitartást kívánok neked, nektek. Nem lesz könnyű, de még fogja érni érte bármi.
Én apa nélkül nőttem fel. Nagyon nem könnyű, mi szegények is voltunk, de hidd el, attól még lehet boldog gyermeked, hogy nincs apja.
És igazából nem tud elmondani róla, attól még az övé, és köteles lesz gyerektartast fizetni utána.
A szomszéd srác pattant le az első héten, a csaj az teljesen kivolt, volt pszichiátrian is pár hétig mert teljesen lefogyott. Addig a szülei látták el a kicsit. Most 2,5 éves a kicsi és teljesen jól vannak. A srác utána rajott, hogy hülye volt, de nem passzoltak össze utána sem. Nem akart a gyerekkel később sem foglalkozni. Annyira nem kérdeztem, de 1evig biztos maga alatt volt. Az biztos, hogy a kicsi egy angyal és ha lehetne akkor is ezt választaná utólag.
1dul nem lesz könnyű végig vinni az első parhonapot. Majd ha nagyobb lesz és ataludja az éjszakát. Koncentrálj a kicsire.
Nálunk a párom akarta a gyereket, aztán meg lebukott, hogy nőzik, képeket küldözget a farkáról.
Nem tudom mit csináljak. Megbízni többet nem tudok benne, de könyörgött, hogy adjak egy utolsó esélyt, tudja, hogy hülye volt stb, ilyenkor fűt fát ígérnek. Nem akarok egyedülálló anya lenni, de ezt se fogom eltűrni.
Most vagyok 25 hetes.
Nehéz, nagyon nehéz.
Neked is kitartás, sajnálom nagyon, hogy te is ilyet fogtál ki. Egyébként mi is úgy voltunk, hogy a páromnak volt egy csomó adóssága, azt szépen apránként fizetgette vissza, az én pénzemből éltünk, alig tudtam félre rakni.
Félelmetes, hogy milyen és mennyi görény pasik vannak. És egyáltalán semmi előjele nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!