Kismamik Ti, hogy vagytok az éjszakai alvással? 30hetes vagyok de szinte alig tudok aludni, pedig hulla vagyok és ez már napok óta így van Ez már így marad?
Figyelt kérdés
2019. dec. 21. 14:36
2/9 anonim válasza:
Még csak 22 hetes vagyok, de alig alszom. 2-3 óra alvás után felébredek hajnalban és csak nagy sokára tudok visszaaludni, akkor meg már kelni kell.
3/9 anonim válasza:
Soha nem aludtam olyan jókat, mint a terhességeim alatt.
4/9 anonim válasza:
27 hetes kortól voltam hasonlóan, éjfélig 1-ig forgolódtam es 4 után már fent voltam, nappal direkt nem feküdtem le, ígyis alig tudtam elaludni. De nem maradt így. Az utolsó 2 hónapban nagyon nagyon jól aludtam és sokat is.
5/9 anonim válasza:
Kedden lépek a 39. hétbe, 3. baba. Pár napja van az, hogy éjjel illetve hajnalban felébredek és agyalok...
7/9 anonim válasza:
32. hét, alig alszom, sokszor kelek pisilni és kipattan a szemem, utána nem tudok visszaaludni sokáig. :(
8/9 A kérdező kommentje:
Akkor nem vagyok egyedül,délután én is tudnék de húzom estig, persze akkor nem megy.Kitartás Nektek is, bár utána sem fogunk aludni :)
2019. dec. 21. 21:07
9/9 anonim válasza:
Én is így voltam. Már 5 hónapos a babám, de azóta sem alszok jól
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!