12 hetes terhes vagyok. A méhlepény a mellső falon kissé mélyebben tapad. Ez mit jelent, mire kell vigyáznom?
Figyelt kérdés
Jelenleg még dolgozok (8óra, irodai munka), jobb lenne ha otthon maradnék?2008. nov. 18. 18:46
1/3 anonim válasza:
Szia!
Nálam ugyanez volt!
Azt mondják,hogy a 16-17.hétig még változhat a helyzete,ha mégsem és picit takarja a méhszájat,akkor nem biztos,hogy hüvelyi úton szülhetsz,de álltalában feljebb szokott húzódni aogy a baba növekszik,nekem is följebb ment és nem volt semmi gond a szülésnél!
Amire figyelned kell,hogy ne emelj nehezet ne erőltesd meg magad,és ha pici vérzést tapasztalsz azonnal orvos!
Remélem segítettem
üdv:4 hós kisfiú anyuja
2/3 anonim válasza:
Szia!Nálam is ez a helyzet. A dokim rögtön táppénzre küldött és sok pihenést javasolt,mert ilyenkor ha a méhlepény közel van a méhszájhoz,vagy rajta van,akkor nyomhatja és ez vérzést okoz, sőt ha nem kíméli magát az ember,akkor sajna le is válhat a méhlepény,ezért kell rögtön orvoshoz menni ha bármilyen vérzést vagy barnázást tapasztalsz.ok pihenéssel megelőzhető a baj és idővel fentebb szokott húzódni.
3/3 anonim válasza:
Ja és én is ülőmunkát végzek,mégis azt mondta,feküdjek,pihenjek minél többet. A szülésnél van még annyi jelentősége,hogy ha lent marad,császározni szoktak,mert ha a méhlepény jön előbb,az a babára és az anyára nézve is veszélyes.Pihenj sokat és vigyázz magadra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!