Nagyon kívánom csak savanyú ételeket semmi édesség esetleg lány vagy fiú lehet? Vagy ez mindenkinél más és más?
Figyelt kérdés
2019. dec. 20. 14:33
11/12 anonim válasza:
Elsőnél csípős halat,pisztáciát, pizzát húsos tésztát rengeteg foghanymával végén tömény édeset kívántam.
Másodiknál kacsazsíros kenyeret paradicsommal, ajvárt ( tonna számra sütőgettem majd turmixoltam a zöldségeket 😂🤦♀️) majd tömény édeset. Mindkettőnél kettesével gyártottam a rumos keksz tekercset amit amúgy utálok.
Mindkettő lány
12/12 anonim válasza:
Elsőnél mindig eperlekváros kenyeret kívántam, fiú lett. Most egyfolytába pisztáciát ennék 🙄 Még nem tudjuk, mi lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!