Érti ezt valaki? Az egyik barátnőm kórházban van, mert az orvos szerint méhenkivüli terhes. Elaltatták, nekiláttak a dolognak, rájöttek méhen kivül nincs is semilyen magzat. Meg belül sem.
Figyelt kérdés
Vártak pár napot, megint altattak, utána rájöttek a terhesség méhen belüli.De megállapitották hogy nem ad életelet,ezért ma ujra elaltatják,hogy valamit még kivizsgáljanak,de könyörgöm milyen életjelet várnak egy 4-5 hetes terhességtől??Ha meg is marad a baba,és kialakul majd a szivhang pár hét mulva,nem lesz baja ettől a sok altatástól?2010. júl. 20. 12:26
11/14 A kérdező kommentje:
Bocsi nem akartam őt még hivogatni,mert azt mondtam neki nem fogom most zaklatni,elentkezzen ha unatkoik vagy hazaengedték,vagy valami változott.Holnap viszont ha nem hiv is felhivom ot,akkor megkerdezem tőle
2010. júl. 21. 16:09
13/14 A kérdező kommentje:
Elvetélt a csaj,de nem tőle tudom hanem a tesóától,ki van kapcsolva 2 napja :-((
2010. júl. 22. 11:45
14/14 A kérdező kommentje:
Berbik küldte a kórházba,de ott nem tudom ki kezelte,és csak 1x altatták végül is,bár az még mindig érthetetlen számomra miért,ha nem látszott az uh.n méhen kivül semmi.
2010. júl. 24. 07:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!