Renike20 kérdése:
11 hetes terhes vagyok ikerbabákkal és nem nő a pocakom egyáltalán. Ez normális? Valakinek tapasztalat?
Figyelt kérdés
2019. dec. 19. 10:00
11/20 anonim válasza:
Elso terhesseg amugy is sokkal kesobb latszik vekony alkatu noknel. Nekem igaz egy babam volt, de 7 honaposan lehetett hatarozott allitani, hogy babat varok...a vegere meg normalis sulyu egeszseges kisbabank szuletett, szerintem ne aggodj.
12/20 anonim válasza:
Biztos azért izgulsz ennyire mert lombik és nehezen sikerült, de tényleg elhiheted hogy nem ettől függ a terhesség megmaradása, vagy erőssége. Verifi teszt negativ lett? Akkor ki kellene ugranod a bőrödből :) persze még nem ngyon, de túlvagy a 12.héten, jó genetikai teszttel, most egy picit nyugodj meg végre és örülj. Fog majd látszani, sőt.. pár hónap és visszasírod ezeket az időket. Nekem az 5.hónap végén volt valami puffadászerű hasam, addig konkrétan semmi nem látszott , még a mellem sem nőtt (nem is fájt soha). Az igazi várandós pocak nálam csak a 6.hónap közepétől volt egyértelmű. Nagy hasam pedig csak a 9.hónapban volt. Ettől független tök egészséges 3500g-os babám született. Ezen semmi nem múlik.
13/20 anonim válasza:
Legjobb barátnőmnek is lombikos ikrei vannak. Imádom őket. Neki a 16. héttől látszódott valami kis pocak forma, aztán utána úgy elkezdett nőni, hogy a 24. héten sokan azt hitték, hogy hamarosan szülni fog. A végére meg már alig tudott mozdulni. Úgyhogy ne aggódj ezen a pocak dolgon. Pár hét és gyönyörűen kezdesz pocakosodni. Egészséges, boldog babavárást! :)
14/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm lányok nagyon parás vagyok igen a lombik miatt is meg hematóma miatt elontott a ver is ahh sokminden volt de ezek ellenére mindig ott voltak verifinek örülök de mindig van valami ami miatt utána aggódom 😒 Sportosabb alkat vagyok nem nád száll de izmos, hasam sosem volt nagy estére puffad picit. 2.án megnézik végre :)
2019. dec. 29. 14:39
16/20 A kérdező kommentje:
Szia! Köszi az érdeklődést! Jelenleg minden oké 18. hetet töltöttük csütörtökön két kisfiúval :) De pocakom még mindig alig inkább nincs mint van 😅
2020. febr. 8. 07:01
17/20 anonim válasza:
Jaj de jó! Örülök, hogy minden rendben! Ép, egészséges babákat kívánok neked és könnyű szülést! 🙂
18/20 anonim válasza:
Boldog babavárást és jó egészséget kívánok Nektek! :)
19/20 A kérdező kommentje:
köszönjük szépen! :) 😍
2020. febr. 13. 06:17
20/20 anonim válasza:
10 hét és visszasírod majd, hogy ne legyen pocakod :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!