Egyszerűen nem jön meg! Terhes lehetek?
Figyelt kérdés
A barátommal mindig védekezünk, minden egyes alkalommal. És már 9 napja késik. Előfordult már hogy késett, de 3-4 napról volt szó, nem 9-ről(!!!). Eléggé stresszes voltam, ez igaz, de még így is, a ciklusom 43. napján vagyok és már nem vicces. Vettem egy tesztet, reggel csinálom meg. De ugye nem lehetek ennyire szerencsétlen hogy gumin keresztül lettem terhes/került be valami?2019. dec. 18. 18:32
1/13 anonim válasza:
Én is mindig túlizgulom. Nyugi, nem lesz semmi baj.
2/13 anonim válasza:
Szerintem nem lesz baj, de én nem bírtam volna ki eddig tesztelés nélkül.😁 Ilyenkor már a nap bármelyik pillanatában pozitív kéne legyen, ennyi nap késés után. Csak úgy leírtam, de te döntésed mikor nézed meg. :)
3/13 anonim válasza:
Ha most megcsinálod a tesztet már az is kimutatja ha terhes vagy. Nekem is volt ilyen, megcsináltam a tesztet és másnap megjött.
4/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat. Megcsináltam a tesztet és negatív lett. Szóval várok tovább..
2019. dec. 18. 19:29
5/13 anonim válasza:
Amúgy nem tudom hány éves vagy, de kb. 22 éves koromig félévente majdnem megesett, hogy 1-2 hetet is késett “csak úgy”. Aztán egyszer csak beállt 27-29 naposra.
6/13 A kérdező kommentje:
18 éves vagyok, nekem 30-34 napos szokott lenni. És még ennyit sosem késett, ezért aggódom. Remélem csak a stressz..
2019. dec. 18. 22:55
7/13 anonim válasza:
Nekem volt, hogy 15 napot késett... aztán elöntött... előfordul
8/13 anonim válasza:
Próbálj meg nem idegeskedni rajta.. Lehet eleve stresszes időszakod van, erre még rájön a terhességtől való félelem, attól is késhet. Nekem legalábbis szokott a stressztől.
9/13 anonim válasza:
Most látom, hogy írtad is. Próbálj meg megnyugodni:)
10/13 anonim válasza:
Nekem augusztusban 5, aztán szeptemberben 15 napot késett, pedig mindig 28 napra megjön, szinte óramű pontossággal. Mondjuk én tudom az okát, mert akkor kezdtem az egyetemet és nagyon szorongtam, stresszeltem, úgyhogy én ennek tudom be. Bármi miatt késhet, stressz, hormonális változás stb. Ha negatív lett a teszt, majd megjön. Azt mondják 2 hetes késésnél illik elmenni nőgyógyászhoz, hátha van valami hormonális szarság a háttérben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!