Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti bicikliztek terhesen? 24...

Ti bicikliztek terhesen? 24 hetes vagyok szerintetek ilyenkor lehet még?

Figyelt kérdés
2019. dec. 16. 22:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
77%
Persze. A sport nem tilos terhesen, ha nem vagy veszélyeztetett. Én szobabicikliztem is és "rendes" kerékpárral is mentem úgy a 7. hónapig. Aztàn csak azért nem, mert nagyon nagy hasam volt és már zavart.
2019. dec. 16. 22:33
 2/13 anonim ***** válasza:
60%
Nem. Nem ajánlott. Nem a mozgás jellege miatt, hanem a megváltozott egyensúly miatt nagyobb a baleseteszély. Nem szeretnék pocakkal biciklivel eltanyázni, honnan tudod, hol ül meg a kerékpár, belehasalsz a kormányba, stb.
2019. dec. 16. 22:44
 3/13 anonim ***** válasza:
32%
2es ne írj már hülyeséget! Doki mondta addig biciklizhetek amíg jól esik és kényelmes.
2019. dec. 16. 22:45
 4/13 anonim ***** válasza:
62%
Persze. 😊 Sőt, a legkisebbel a 3 nagyot is emelgettem.
2019. dec. 16. 23:12
 5/13 anonim ***** válasza:
79%

Miétt írt volna hülyeséget?

Nyilván lehet sportolni, mindenkinek azt, ami neki jól esik, de ne mond már, hogy hülyeséget mondott. Nyilván nagyobb a rizikója annak, hogy ha biciklizés közben ér baleset, veszélyeztetem a babámat, mintha például túrázni járnék vagy futnék. Ez baba nélkül is îgy van, hát még nagy pocakkal... természetesen nem tilos, mindenki annyit biciklizik amennyit akar, de en hülyézzünk már le mást azért mert logikusan gondolkodik. Ha a kérdező biciklizni akar, biciklizzen, én jószívvel màr nem tenném, ennyi.

2019. dec. 16. 23:14
 6/13 anonim ***** válasza:
86%
A 2. Igazat mond valóban megváltozik az egyenssúlyérzék. Ettől független ha te biztonságosnak érzed akkor nyugodtan. Én csak a 20. hétig mertem bringázni.
2019. dec. 17. 03:00
 7/13 anonim ***** válasza:
39%
Lehet, hacsak külön orvosi ellenjavallat nincs, de átlag terhességénél semmi ilyen nincs. Az egyensúlyérzék meg nem egyiknpillanatrol a másikra változik, hanem folyamatosan, úgyhogy ez sem kizáró ok. A hollandok meg -rég kihaltak volna, ha nem bicajozhatnának terhesen
2019. dec. 17. 06:20
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Az orvosom szerint amíg kényelmes, addig lehet. Én a betöltött 37. hétig bicikliztem, kivéve télen, amikor csúszott az út.
2019. dec. 17. 06:22
 9/13 anonim ***** válasza:
72%
Ez en dokim a gondolattal fraszt kapott. Minek kockaztatni? Nincs busz v tomegkozlekedes? Murphy dolgozik,tuti akkor esik el az ember amikor a legkevesbe szabadna....
2019. dec. 17. 07:45
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Lehet amíg az ember nem érzi megterhelőnek, de az esés miatt nem ajánlott.
2019. dec. 17. 09:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!