Hány kilóval estél teherbe, és ahhoz hány cm voltál?
Figyelt kérdés
Mennyit gyarapodott a súlyod a végére, és hány kg lettél szülés után?2019. dec. 15. 08:50
21/26 anonim válasza:
Jól le lett mindenki pontozva....
23/26 anonim válasza:
22-es mondjuk ezekbol akerdesekbol aztan ember legyen a talpan aki barmit is leszur... itt is aztan van minden, mint a meseben.
24/26 anonim válasza:
1. 91- gyel kezdtem, 98- cal szükten, 89 voltam, mikor haza értem.
2. 111- gyel kezdtem, jelenleg 36 hetes vagyok, ugyanannyi kilo, valószínű, hogy esik még a súlyom szűlésig. A doki szerint 100 alatt lesz a súlyom, ha megszültem. Végig diétáztam.
25/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Kérdés kiírása óta most léptem fel először az oldalra, szóval nem én pontoztam le benneteket (én még nem is szültem).
2019. dec. 17. 21:20
26/26 anonim válasza:
Amúgy elmondjátok, hogy a kis súlyúak miért lettek lepontozva, a túlsúlyosak meg fel? Nem szeretnék bántani senkit, de a vékonyak sem tehetnek arról, hogy vékonyak, miért kell lepontozni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!