16 hetesen biztosan mondják a baba nemét?
Figyelt kérdés
Ma voltunk UH-n magán szonográfusnál. Annyira 100%-ra mondta hogy kislány, többször is, egyáltalán nem volt bizonytalan. Mutogatta a klitoriszt, dehat én laikus szemmel nem sok mindent tudtam kivenni.
Ha ilyen magabiztos, akkor ez már tuti, ugye? Sok olyat olvastam, hogy később már mást mondanak... Szeretném mostmár beleélni magam, hogy kislányunk lesz. :)
2019. dec. 11. 15:40
11/15 anonim válasza:
12 hetesen mondták, hogy fiú. Az is lett
12/15 anonim válasza:
A lanyomat 16, a fiamat 12 hetesen mondták meg. Hozzátette a doki, hogy tuti, bár ilyet nem mondhat, csak azt, hogy 99%. De meg tudta mutatni rendesen az alkatrészeket is, szóval nekem nem nagyon voltak kétségeim.
13/15 anonim válasza:
Én hinnék neki, ha ennyire látta már, főleg ha még meg is mutatta a pöttöm magát!:)
14/15 A kérdező kommentje:
Gondolom mutatta magát, igazából én nem ertek hozzá,nem is 4D volt, de annyira határozottan mondta többször is hogy muszáj vagyok elhinni. :)
2019. dec. 11. 23:12
15/15 A kérdező kommentje:
Tegnap megerősítették a genetikain, hogy kislány. Azt mondták, határozottan és egyértelműen lány baba. :)
2019. dec. 31. 14:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!