Ha sokat mocorog a baba odabent, az annak a jele, hogy jól érzi magát? Ha valami kellemetlen lenne neki, inkább passzívabb lenne?
Nem, ugyanúgy aktív lesz akkor is, ha valami finomat eszel és tetszik neki, mint akkor ha megijed valamitől, stb.
Pl barátnőm cigizett a terhesség alatt, és mikor rágyújtott, úgy rugdosott, hogy lehetett látni a baba lábát, és nem valószínű, hogy azért, mert olyan jól érezte magát, inkább azért mert fuldoklott.
első... hát ez engem nagyon kiakasztott, annyira sajnálom szegény babát, mit élhetett át ott bent :((((
én amúgy nem vettem észre hogy mikor miért mocorog... csak mocorog és kész :D férjemmel tegnap pont azt beszéltük, hogy metált hallgattam, a babám meg "táncolt" rá (szerintem), viszont a férjem szerint (aki nem szereti a rockzenét) azért rugdosott, hogy kapcsoljam ki... :)))) hát majd kiderül, ha megszületik/idősebb lesz, hogy melyik is volt... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!