Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha sokat mocorog a baba...

Ha sokat mocorog a baba odabent, az annak a jele, hogy jól érzi magát? Ha valami kellemetlen lenne neki, inkább passzívabb lenne?

Figyelt kérdés
2019. dec. 10. 06:47
 1/3 anonim ***** válasza:
83%

Nem, ugyanúgy aktív lesz akkor is, ha valami finomat eszel és tetszik neki, mint akkor ha megijed valamitől, stb.

Pl barátnőm cigizett a terhesség alatt, és mikor rágyújtott, úgy rugdosott, hogy lehetett látni a baba lábát, és nem valószínű, hogy azért, mert olyan jól érezte magát, inkább azért mert fuldoklott.

2019. dec. 10. 07:02
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

első... hát ez engem nagyon kiakasztott, annyira sajnálom szegény babát, mit élhetett át ott bent :((((

én amúgy nem vettem észre hogy mikor miért mocorog... csak mocorog és kész :D férjemmel tegnap pont azt beszéltük, hogy metált hallgattam, a babám meg "táncolt" rá (szerintem), viszont a férjem szerint (aki nem szereti a rockzenét) azért rugdosott, hogy kapcsoljam ki... :)))) hát majd kiderül, ha megszületik/idősebb lesz, hogy melyik is volt... :D

2019. dec. 10. 07:05
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Fiam a pocakban maga Buddha volt. Lányom pótolja most. Nem gondolom, hogy bajt jelent
2019. dec. 10. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!