Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szokott kellemetlen lenni a...

Szokott kellemetlen lenni a baba mozgasa?

Figyelt kérdés
En nem tudom mit csinal odabent de kb egy hete igen kellemetlen a mocorgasa. Amit ugyan elvezek :) de vajon miert kellemetlen? 32 hkm. Gondolom van meg helye. Neki biztos jo igaz? Ugy ertem ha nekem kellemetlen attol o meg elvan jol?
2015. ápr. 30. 09:25
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem is voltak olyan pillanatok, hogy szabályosan fájt és kényelmetlen volt.

Valamiért, ha pl. autóval indultunk valahová, a terhességem vége felé szépen kinyújtózkodott és betette a lábait a bordáim alá. Ő valószínűleg jól elvolt, de nekem azért eléggé kellemetlen volt.:)

És nyugi, vele attól minden rendben van.:)

2015. ápr. 30. 09:34
 2/4 A kérdező kommentje:
Koszonom! Csak neha ugy erzem mintha belulrol atrendezne :) es furi h o mindekozben jol erzi magat :) Remelem tenyleg igy is van! Az autozas nalunk is erdekes.. nekem odalent mocorog kokemenyen olyankor.. :)
2015. ápr. 30. 09:38
 3/4 anonim ***** válasza:

Pont most vagy abban a terhességi korban, hogy a baba már elég nagy ahhoz, hogy fájjon amit csinál, viszont elég kicsi még ahhoz, hogy ehhez legyen helye!

Később, ha nagyobb lesz, nem biztos, hogy lesz ennyi helye ficánkolni, és akkor már nem biztos, hogy ilyen intenzíven fog mocorogni. De most még bőven van helye, és gondolom élvezi. :)

Neked ez most kellemetlen lehet, anno nekem is fájt néha amit a babáim csináltak. De az utolsó hetekben, már nem voltak olyan aktívak. 32-34 hetesen viszont nagyon is!

2015. ápr. 30. 10:25
 4/4 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszt :) Valoszinuleg igazad van..ebbe bele se gondoltam :) Hat akkor had ficankoljon addig amig meg megteheti , tulelem :) a lenyeg h o jol erzi magat valoszinuleg :)
2015. ápr. 30. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!