Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 31 hetes vagyok 2 napja alig...

31 hetes vagyok 2 napja alig tudok aludni annyira mozog ez nem gond?

Figyelt kérdés
2019. dec. 8. 06:43
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem gond ,én is így voltam , még van helye bőven hogy mozogjon :)
2019. dec. 8. 08:55
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
31. hétben vagyok én is, nekem is elég aktív, ha kimegyek éjjel pisilni ő is rögtön felkel (sőt, lehet, hogy azért kelek fel), és mocorog folyamotosan :)
2019. dec. 8. 09:20
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Az enyemnek is voltak bulizos idoszakai. Mondtam neki, hogy nagyon nem leszunk joban, de hat nem hatotta meg. Azert viszonylag hamar visszaallt arra, hogy ejjel alszunk. Viszont arra figyelnem kell, hogy ne szolaljak meg, ejjel se a ferjemhez se a kutyakhoz. A hangomra rogton reagal.
2019. dec. 8. 11:16
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
utolsó, én soha nem haragszom a babámra, amikor bulizik, sőt, örülök neki, hogy eleven... Nekem nagyon fura ez a hozzáállás... Meg direkt figyelni arra, hogy ne szólalj meg... én nagyon örülök, ha reagál a külvilágra. ha már most el akarod kussoltatni, mi lesz később? 😳
2019. dec. 8. 12:13
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Kedves utolso. Irtam, hogy ejjel. 33 hetes terhes vagyok napi 8-10 orat dolgozom meg mindig. Ejjelente 2 orankent kell kelnem pisilni. Gyakorlatilag a vegkimerules szelen allok. Engedtessek meg, hogy ALUDNI akarjak EJJEL, legalabb abban a 2 oraban amit pisiles nelkul kibirok. Koszonom. Nappal aztan ugy bugizik, ahogy akar. Szokott is. Annak en is orulok, tudom hogy jol van.
2019. dec. 8. 14:35
 6/8 A kérdező kommentje:
Én most aludtam 1 órát jól esett 😁😁 . Férjemnek már jeleztem hogy ha így fognak eltelnia maradék hetek . Akkor készüljön fel ha itthon leszünk Szülés után egy napot végig alszok 😁😁🤣🤣🤣
2019. dec. 8. 15:26
 7/8 anonim ***** válasza:
15%
Ne haragudj de nem tudom megérteni, ilyen helyzetben menj táppénzre, mert se neked, se a babának nem jó ha folyton hulla fáradt vagy. Nincsen olyan munka ami fontosabb a benned növekvő gyermeknél... Ha én nem kaptam volna lehetőséget távmunkára már rég táppénzen lennék, mert igen, én is két óránként kelek pisilni, és a baba is felkel akkor, de ez a természetes, sőt szülés után még többet leszel/leszek ébren... nem értem, miért kell mártírkodni terhesen, jó hogy szülni nem a munkahelyről mennek egyesek...
2019. dec. 8. 19:11
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen mindegy 7-es. Nem vagyunk egy velemenyen. A magzat is es a gyerek is igenis aludjon ejjel. Nyilvan a gyerekhez is fel kell kelni majd ejjel, ha ehes es igy tovabb, de ha elharitodik a baja, aludni fog. Csak most epp meg ossze van velem kotve. Es o jo esetben aludni fog nappal is, amikor is en is tervezek majd ledolni. Pont hogy ebben a sztoriban nem en martirkodom szerintem. Rend a lelke mindennek. Ha sotet van es anya nem mozog, alvas van. Kesz. Be is allt a rend. Azt meg mar csak tuleli a ferjem is hogy ejjel ha megebred nem beszel o sem, es a kutyak is tulelik ha csak reggel szolok hozzajuk.
2019. dec. 8. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!