4 hetes babám nem akar aludni, nyöszörög álmában, mi lehet a gond?
Eddig szépen aludt, kezembe elringattam és le tudtam tenni. Nagyjából 1 hete kezdődött, hogy a kezembe nem marad meg, a mellkasomon nagy nehezen megnyugszik, de ott se mindig, a vállunkon elalszik, de ha megmozdulunk akkor rögtön felkel. Letenni a kiságyba képtelenség mostanában anélkül, hogy fel ne kelne. Ha el is alszik, 5 perc múlva felkel, nyöszörög, sírdogál, van amikor nem megyek vissza és visszaalszik, de pl. pár napja reggel 6-9ig szinte folyamatosan nyöszörög, nyűglődik, tekergőzik.
1 hetes korában hasfájós kezdett lenni, Infacol-lal próbálkoztunk, de csak jobban görcsölt tőle, aztán azóta azt csinálom, hogy lefejek előre 20 ml-t kb, hogy ne spricceljen annyira, mert nagyon sok levegőt nyelt, és pár perc szopi után is megbüfiztetem, úgy eszik tovább. Így nem fáj annyit a hasa, de előfordul még néha. Gondolom ez 3 hónapos kora körül megszűnik majd.
De most nagyon felületesen, rosszul alszik, semmit nem tudunk mellette csinálni, mert rögtön felkel. :( Mi lehet a gond? Valakinek ötlet, tapasztalat? El vagyok keseredve :(
Köszönöm a válaszokat! Tényleg az volt, hogy korán tettem le, tegnap ahogy olvastam a választ, utána rögtön kipróbáltam, és így nyugodtabban alszik sokkal, és nem is kel fel utána. Ha fel is kel és nyöszörög, magától visszaalszik. Remélem megszűnnek ezek a problémák ezentúl.
Volt, hogy nekünk is maradt bent büfi, olyankor amikor megemeltem, rögtön kijött neki, és utána könnyen el tudtam altatni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!