6 hetes terhes vagyok es az erdekelne hogy mikortol es meddig lehet terhestornara jarni?
37 hetes vagyok, és a terhesség eleje óta folyamatosan tornázok a mai napig. Nekem nagyon jól esik, nem is fáj a derekam se, nem is vizesedek, tök jól vagyok.
A lényeg, hogy ne erőltesd meg magadat, semmiképpen ne csinálj hasizom-gyakorlatokat, ne melegedj túl, és kérdezz rá az orvosodnál, hogy neked lehet-e, hogy rendben vagy-e!!!
Az elozo vlaszolotol kerdeznem, hogy o mit tornazik? Valami elore osszeallitott feladatsorra, DVD-re, vagy csak ami eszebejut? Vagy hogy csinalja?
Ne hari, hogy itt kerdezem, de szerettem volna tole kerdezni, mivel neki az eleje ota bejott de nincs privire lehetoseg vele.
Szia!
én 6 hetes terhes korunkig futottam, utána csak szobabicikli és úszás kb. a 20. hétig. De ha kifejezetten tornázni akarsz, a Rubint Réka-féle kismamatornát az elejétől lehet csinálni. Nálunk kismamatornára csak a 12. héttől lehet menni, viszont van, aki még a 41. héten is tornázott. Viszont tényleg ne csinálj csak úgy akármilyen gyakorlatokat, mert nem tudhatod, mivel árthatsz a babának. Menj sétálni, az biztosan jót tesz és nem árt. Egyébként az első 12 hétben nem javasolt a torna a vetélés nagyobb kockázata miatt.
Boldog babavárást!
30 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!