Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Közel 6hetes babások, szeretné...

Közel 6hetes babások, szeretném ha összegyűlnénk itt és megsosztanánk a legszebb én a legrosszabb pillanatokat, Ti mikor mentek dokihoz?

Figyelt kérdés
2010. júl. 19. 16:52
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Igen, dübörgött a szívecskéje :-) Nekem tuti a baba kora, mert tudom a fogantatást. Amúgy hüvelyi uh volt. :-))
2010. júl. 19. 20:38
 12/19 anonim ***** válasza:
En holnap leszek 7 hetes, es meg ket hetig kulfoldon vagyok, az apuci meg nem tudja majd csak a repteren mondom el neki ha hazaertem... izgi nagyon, bar meg nem nagyon fogtam fel talan azert mert senkivel nem tudtam meg beszelni rola, meg senki nem tudja. Szoval majd kb.9hetesen megyunk eloszor dokihoz... :)
2010. júl. 19. 21:21
 13/19 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Mindnekinek gratula.:) Én 6+4 napos vagyok. Pont 6 hetesen voltam dokinál. Hüvelyi uh volt és csak egy kis paca látszott.:( De annak szépen dobogott a szíve. Még csak 5 mm a babánk. De kihangosította a doki és képet is adott. A szép 6 cm-es cisztámról is ami a petefészkemen van.:(

Mi már 3 éve vártuk a Manót és a dokik azt mondták nem is lehet, mert endometriózisom van. Ő most egy kész csoda.:) Ez a jó rész.

A rossz, hogy 4 napja meghalok mert egész nap émelygek. A melóig eljutni maga a pokol, azon imádkozom nehogy hányjak.:(

Az elsőnek üzenem, hogy fel a fejjel. Ez tényleg meg sem érdemel Titeket. Barátnőm hasonlóan járt, de ott a pasi az első 2 hónapban várta a babát, majd elkezdett inni, de rettenetesen. A barátnőm apukája miatt már volt erről negatív tapasztalata és ultimátumot adott neki. Semmit nem használt. Ő hagyta el. Most ott két éves a keresztfiam, gyönyörű. A barátnőm még a szülése után néhány hónappal megtalálta az igazit a neten. Most már van ott egy pici lány is. Az új párja imádja a "fiát" is. Szóval kitartás. Csak pozitívan állj hozzá, hogy jobb ez most meg így, mint később.

Szép Napot

2010. júl. 20. 08:59
 14/19 anonim ***** válasza:

Kedves Utolsó!

Köszönöm a bátorítást és gratulálok a babádhoz!!:)

2010. júl. 20. 09:32
 15/19 A kérdező kommentje:

Most jöttem a Dokimtól:)!

6hetes vagyok 10mm-es a béby dobog a szíve:)!

Boldog vagyok:)!!!Gratula mindenkinek!

Utolsó előtti válaszoló hogy bírod ki h nem mondod el senkinek:), én nem bírnám a helyedben az tuti biztos:D!!!

2010. júl. 20. 18:43
 16/19 anonim ***** válasza:
No, en vagyok az a biz. "utolso elotti, aki nem mondja el senkinek", maradjunk annyiban, hogy Barbi. :) Nehezen birom, igazabol minden nap gondolok a babara, de talan meg felse fogtam igazan, mert nem lattam apuci arcat. De mar nagyon varom. Egy het mulva megyek haza, akkor mar a 9. het jon! Vettem egy kis body-t, becsomagoltattam, es a repteren egybol odaadom majd neki azzal, hogy egy kis meglepi, de egy resze meg hianyzik, az majd kesobb erkezik! :) Nehezen birom, de jo hogy itt meg lehet osztani Veletek az elmenyt! :)
2010. júl. 26. 20:29
 17/19 A kérdező kommentje:

Kedves Barbi:)! Irigylem a kitartásod...nekem a párom Németországban dolgozik, de én csak a második pozitív tesztig bírtam ki h nem mondjam el!

De azt sejtem h a párodnak le fog esni az álla sőt még az is lehet h könnybe lábad a szeme, bár nem tudom milyen természetű és h mióta várjátok a babát:)!

Én holnap töltöm a 7.hetet, minden rendben csak a hányinger az uralkodik rajtam:), de NAGYON BOLDOG VAGYOK:D!!!

Majd írd meg nekem légyszi h mit szólt az apuci:)!

Ha gondolod e-mailt is küldhetsz: lillucy88@gmail.com!

Tényleg jó h van ez az oldal!!!:)

2010. júl. 27. 21:15
 18/19 anonim ***** válasza:
Jol van Lillucy, itt Barbi! :) Meg egy hetet kell varnod, ne gondolod hogy sok, en mar 3 hete varom! :) A hanyinger nalam is elkezdodott, ket napja, ja es rajottem hogy elszamoltam, es ma meg csak 7 hetes vagyok, nem 8! Ups! Sebaj! Ti mikor mondjatok el a nagyszuloknek? Es a fonoknek? :) Puszi!
2010. júl. 28. 03:28
 19/19 A kérdező kommentje:

Én az első orvosi vizsgálatra vártam, mondjuk anyuciéknak az első pozi teszt után mondtam h anyóséknak viszont csak az orvosi vizsgálat után mondtuk el/mondta el a párom....ugye Németo.-ban dolgozik és telefonon beszélt az anyucijával és anyóskám kérte őt h mondjon valami érdekeset:D a párom meg mondta h hát jó....Nagymami leszel:), anyóskám majd kiugrott a bőréből (első unoka lesz mindenhol)! Hál istennek a főnökömék is jól fogadták, direkt szóltam előre h november 1től számítsanak h pótolni kell a helyemet, megköszönték h hamar szóltam és gratuláltak, pedig féltem tőlük!

Ha tegnap voltál 7hetes nagyon egyidősek lehetünk, mert én ma töltöttem:)!!!

Szedsz valami terhes vitamint? (Elevit, Gravida, Femibion)?

2010. júl. 28. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!