Közel 6hetes babások, szeretném ha összegyűlnénk itt és megsosztanánk a legszebb én a legrosszabb pillanatokat, Ti mikor mentek dokihoz?
Sziasztok!
Mindnekinek gratula.:) Én 6+4 napos vagyok. Pont 6 hetesen voltam dokinál. Hüvelyi uh volt és csak egy kis paca látszott.:( De annak szépen dobogott a szíve. Még csak 5 mm a babánk. De kihangosította a doki és képet is adott. A szép 6 cm-es cisztámról is ami a petefészkemen van.:(
Mi már 3 éve vártuk a Manót és a dokik azt mondták nem is lehet, mert endometriózisom van. Ő most egy kész csoda.:) Ez a jó rész.
A rossz, hogy 4 napja meghalok mert egész nap émelygek. A melóig eljutni maga a pokol, azon imádkozom nehogy hányjak.:(
Az elsőnek üzenem, hogy fel a fejjel. Ez tényleg meg sem érdemel Titeket. Barátnőm hasonlóan járt, de ott a pasi az első 2 hónapban várta a babát, majd elkezdett inni, de rettenetesen. A barátnőm apukája miatt már volt erről negatív tapasztalata és ultimátumot adott neki. Semmit nem használt. Ő hagyta el. Most ott két éves a keresztfiam, gyönyörű. A barátnőm még a szülése után néhány hónappal megtalálta az igazit a neten. Most már van ott egy pici lány is. Az új párja imádja a "fiát" is. Szóval kitartás. Csak pozitívan állj hozzá, hogy jobb ez most meg így, mint később.
Szép Napot
Kedves Utolsó!
Köszönöm a bátorítást és gratulálok a babádhoz!!:)
Most jöttem a Dokimtól:)!
6hetes vagyok 10mm-es a béby dobog a szíve:)!
Boldog vagyok:)!!!Gratula mindenkinek!
Utolsó előtti válaszoló hogy bírod ki h nem mondod el senkinek:), én nem bírnám a helyedben az tuti biztos:D!!!
Kedves Barbi:)! Irigylem a kitartásod...nekem a párom Németországban dolgozik, de én csak a második pozitív tesztig bírtam ki h nem mondjam el!
De azt sejtem h a párodnak le fog esni az álla sőt még az is lehet h könnybe lábad a szeme, bár nem tudom milyen természetű és h mióta várjátok a babát:)!
Én holnap töltöm a 7.hetet, minden rendben csak a hányinger az uralkodik rajtam:), de NAGYON BOLDOG VAGYOK:D!!!
Majd írd meg nekem légyszi h mit szólt az apuci:)!
Ha gondolod e-mailt is küldhetsz: lillucy88@gmail.com!
Tényleg jó h van ez az oldal!!!:)
Én az első orvosi vizsgálatra vártam, mondjuk anyuciéknak az első pozi teszt után mondtam h anyóséknak viszont csak az orvosi vizsgálat után mondtuk el/mondta el a párom....ugye Németo.-ban dolgozik és telefonon beszélt az anyucijával és anyóskám kérte őt h mondjon valami érdekeset:D a párom meg mondta h hát jó....Nagymami leszel:), anyóskám majd kiugrott a bőréből (első unoka lesz mindenhol)! Hál istennek a főnökömék is jól fogadták, direkt szóltam előre h november 1től számítsanak h pótolni kell a helyemet, megköszönték h hamar szóltam és gratuláltak, pedig féltem tőlük!
Ha tegnap voltál 7hetes nagyon egyidősek lehetünk, mert én ma töltöttem:)!!!
Szedsz valami terhes vitamint? (Elevit, Gravida, Femibion)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!