Ez a teszt szerintetek pozitív, vagy csak szellemcsik? 9. dpo
2019. dec. 3. 11:28
11/33 anonim válasza:
Szerintem pozitív, 9.dpo-nál sokkal erősebbet én sem teszteltem. Két nap múlva nekem már jól látható volt, az ilyesmi teszt után.
Drukkolok!
12/33 anonim válasza:
Ebből még akármi is lehet... Nem mondanám pozitívnak, de negatívnak sem.
13/33 anonim válasza:
De miért kell ennyire korán tesztelni? 🤷♀️
14/33 A kérdező kommentje:
Holnap lesz a szülinapom, gondoltam akkor nem csak én kapok meglepetéseket, hanem párom is kapna egyet, igy megprobaltam, hatha pozitiv lesz. Ezért volt a korai teszt.
2019. dec. 3. 13:59
15/33 anonim válasza:
Szerintem is pozitív.🙃 Remélem erősödni fog megy a drukk! 😁
16/33 A kérdező kommentje:
Csak azért aggódok mert egyenlőre nincsenek tüneteim. Cicim nagyobb kicsit, és sűrűbben pisilek, de attól reménykedem. :)
2019. dec. 3. 18:58
17/33 anonim válasza:
Utolsó vagyok.Harmadik babával a pocakban írom, nekem egyikkel sem volt semmi tünet az elején.🙃
18/33 A kérdező kommentje:
Nekem előző terhességnél volt nagy cici feszülés, és nagyobbodás, éreztem hogy az baba lesz, sajnos missed lett a vége, de azóta újra próbálkozunk, és reménykedem. Hiányolom a tüneteket :(
2019. dec. 3. 19:41
19/33 anonim válasza:
Ez a teszt nekem is így nézett ki. Sokkal világosabb volt mint a többi teszt, ami ugyanúgy mind pozitív lett. Szóval hajrá!:)
20/33 anonim válasza:
Oszonte leszek. Meg tokmindegy hogy pozitiv e mert nagyon messze vagy attol, hogy kijelenthesd, megtapadt, beagyazodott, hurra terhes vagy.
Szoval...egyebkent en nem tudom eldonteni latok e rajta barmit, de mar kancsal lettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!