Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7. Hétben normális?

7. Hétben normális?

Figyelt kérdés

Sziasztok!😊

Olyan kérdésem lenne hogy ilyenkor normális hogy nincs hányás rosszullét stb?

A családban minden nő ilyenkor már rég hányt , viszont nekem semmi ilyesmi és zavar.. tudom hogy örülnöm kène..

Enyhe görcsök, durva puffadás, be durrant mellek( ami nèha jobban nèha kevésbè fàj) ennyi az èn tünetem..

Első terhessègem ès legszivesebben minden nap csinálnék tesztet hogy tudjam minden rendben van, de megállom :D

Más is ennyire parázott első ultrahang előtt hogy minden rendben legyen?

2019. dec. 2. 17:31
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Normális; az is, ha egyáltalán nem hánysz, és a mázlisták közé tartozol!
2019. dec. 2. 17:34
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a 7. Héten kezdődött a rosszullét. Én nagyon féltem az nem első uh előtt. Mert volt hogy görcsöltem és barnáztam és féltem, hogy méhenkivüli lesz. Aztán jó helyen látták a kicsikét :) most meg a 12 hetes uh miatt izgulok. Ha van kedved írj :) nekem ez a hét fejfájósnak indult...
2019. dec. 2. 17:42
 3/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm! :)

2. Válaszoló akkor írok privit ha nem baj☺️

2019. dec. 2. 18:00
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

en is igy vagyok, bár már 2.terhesseg,de az olyan rég volt, h eskuszom ugy csibalok mintha elso lenne :)

semmi rosszullet, csak puffadas kis kajatol is ill, novo/fajdogalo mellek. te mikor mész orvoshoz?

2019. dec. 2. 18:07
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Első terhessegemnel a 13. heten kezdődött a hányás, de rosszullét nem vilt. Kihanytam a reggeli teát, utána ittam egy masikat és tok jól voltam.

Bezzeg az első terhessegnel végig nagyon vacakul voltam.

2019. dec. 2. 18:14
 6/9 A kérdező kommentje:

6.-àn pénteken megyek orvoshoz, várom már nagyon :)

Még annyi hogy éjjelente 3-4szer járkàlok ki pisilni.. napközben ezt nem veszem észre mert alapból sokat pisilek :)

2019. dec. 2. 18:27
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
30. hétben vagyok, egyszer sem hánytam. Egyetlen egyszer émelyegtem. Nyugi. Reméljük te is ilyen szerencsés leszel. :D
2019. dec. 2. 18:30
 8/9 A kérdező kommentje:

Igazából örülnék neki!:D

Csak így idegőrlő hogy mèg orvosnál nem voltam ..

Ma reggel volt egy kis hànyingerem ami reggeli után sem múlt el csak mikor vissza dőltem pihenni utána. Hogy ez attól volt vagy nem azt nem sajna nem tudom :D

2019. dec. 2. 18:34
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanígy vagyok én is, se rosszullét, se undor, se kívánósság, semmi.. A mellfájdalmon kívűl.. Kicsit fura, hogy nemérzem magam terhesnek, mondtam isba dokinak, aztmondta érezzem magam szerencsésnek :D Én a 9.hétben vagyok, már 3*voltunk UH-n, mert az elsőnél kiderült, hogy hematóma van emiatt veszélyeztetett terhes, az 5. héten voltunk először, de minden rendben van a babával. Ja és első terhesség :)
2019. dec. 3. 05:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!