Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vizelettartási probléma lehet?

Vizelettartási probléma lehet?

Figyelt kérdés

Tegnap reggeli és esti hányásnál, mindkét alkalmommal az erőlködés közben becsurgott. Pedig nem éreztem, hogy pisilnem kellene. 13 hetes vagyok, nagyon meg vagyok ilyedve!

Egyszer már volt ilyen pár hete, hogy erős köhögés közben egy csepp kijött, viszont a terhességem előtt sosem fordult elő ilyen!

2008. nov. 18. 10:51
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Még a vége felé is gyakran előfordulhat. Én 35 hetes vagyok és néha megesik, hogy pisilés után felállok, teszek két lépést és még kijön 1-2 csepp. Úgyhogy mostanában kicsit előrehajolok közben, hátha úgy jobban kiürül, ill. préselek egy kicsit, mert még úgyis jön néhány csepp.
2008. nov. 18. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!