Ez mi volt? (vizelettartási probléma)
Ilyen még soha nem fordult velem elő...A kérdés komoly, kérlek komolyan válaszoljatok. Szóval ültem a számítógépnél, mint minden rendes ember, éreztem h pisilnem kell, erre felálltam, tettem egy lépést és elkezdett csorogni...De nem akárhogy...Már teljesen elázott a nadrágom, szóval nem csak egy icipici csepp. Ilyen velem még soha nem fordult elő, de ez mért volt? úgy megijedtem, azt se tudtam mit csináljak. Amúgy az nem lehet az ok h "tartogattam" mert amikor éreztem h kell akkor mentem, nem vártam... (jha és lány vagyok)
Kérlek segítsetek, válaszaitokat előre is köszönöm...
Nem lehet, hogy egyszerűen felfáztál?
Ha a gép előtt kuporogsz összenyomod a hólyagod Lehet, hogy pisilned kellett de ezért nem érezted. Amikor aztán felálltál szabad lett az út és mivel meglepődtél vissza sem bírtad tartani. Ez csak egy ötlet:)
próbálj úgy gyakorolni, hogy kezdj el pisilni, aztán feszítsd meg az intim izmod, míg eláll aztán megint lazítsd el és ezt ismételd többször.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!