Ez mi volt? (vizelettartási probléma)
Ilyen még soha nem fordult velem elő...A kérdés komoly, kérlek komolyan válaszoljatok. Szóval ültem a számítógépnél, mint minden rendes ember, éreztem h pisilnem kell, erre felálltam, tettem egy lépést és elkezdett csorogni...De nem akárhogy...Már teljesen elázott a nadrágom, szóval nem csak egy icipici csepp. Ilyen velem még soha nem fordult elő, de ez mért volt? úgy megijedtem, azt se tudtam mit csináljak. Amúgy az nem lehet az ok h "tartogattam" mert amikor éreztem h kell akkor mentem, nem vártam... (jha és lány vagyok)
Kérlek segítsetek, válaszaitokat előre is köszönöm...
Szia!
Én az intim tornát tudom ajánlani, azzal akár orvosi kezelés (ha szükség van rá) mellett is javíthatsz az állapoton.
Könyvből tanultam meg, és abban írja, hogy igen, már a 18 éves lányoknál is kimutatható, hogy gyengék a záróizmok. Egy szülés meg még rátesz egy nagy lapáttal erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!