Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki lehet próbalni az avent...

Ki lehet próbalni az avent elektromos mellszívót, hogy működik-e úgy, hogy még nincs tejem?

Figyelt kérdés

Szóval nem rajtam, hanem csak ugy.. mert még nem vettem bele elemet, a konnektoros része nem jo, mert kulfoldrol rendeltem, de allitolag a kezi resze is jo

es ha igen, akkor hogy mukodik?

(es az angelcare szuloi egyseg (az "angyalka") alja hogyan nyilik, ahol az elemek vannak? )

2008. nov. 18. 10:05
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem tudom,hogy kell bele elemet tenni,de tudsz a konektorhoz olyan tartozékot venni,ami átalakítja a mi szabványunkra.Ez gyakorlatilag egy másik dugó,amire csatlakoztathatod,nem kell szerelni rajta semmit.Mi vettünk egyszer ilyet egy CD-lejátszóhoz ami angol volt.Kb egy ezres volt.És próbáld ki nyugodtan magadon is ,valyon mi bajotok lenne tőle?/ én is mindent kipróbálok,szétszerelek,he,he/
2008. nov. 18. 11:42
 2/2 A kérdező kommentje:
koszi, de ugyis az elemes reszet fogom hasznalni, ilyen feltekerheto, ruhara csiptetheto, nagyon praktikus. de a kezi reszhez elmeletileg nem kell aram/elem, es inkabb az erdekelne, hogy mukodik. kaptam hozza cdt, meg termekmintat, meg minden vackot, csak a hasznalati utasitas maradt le :D
2008. nov. 18. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!