Ma mennem kell vérvételre. Félek a tűtől és mindig befeszülök miatta. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2019. nov. 28. 11:15
11/15 Sssaszem válasza:
Azért nem szeretnék szülni, mert akkor mehetek vérvételre, fogorvoshoz, meg cukorterhelésre, aminek én nagyon, nagyon nem örülök ennek az egésznek, amit az Isten adott a nőknek. Hát nem gondoltam volna, hogy ez nekünk nőknek milyen nehéz dolguk van. A férfiaknak bezzeg könnyű dolguk van, ők csak gyereket csinálnak és ennyi. Nem kell tovább foglalkozniuk azzal, hogy jaj milyen fájdalmas lesz a szülés. Örülök, hogy eü okokból nem szülhetek gyereket.
12/15 Sssaszem válasza:
A vérvétel meg új fájt, mintha vassal égetnék a kezem.
13/15 Sssaszem válasza:
Ki a jó... akar gyereket? Én biztos hogy nem. Nem soha. Nem fogok csak azért nőgyógyászhoz járni, mert ez a kötelességünk. Ezért senki se kövezzen meg engem van elég rossz tapasztalatom a vérétellel. Egyáltalán nem hiányzik a családalapítás. Elég sok családot elveszítettem az elmúlt években. Meghalt a papám, az apukám, így már csak szák családban élek, ami nekem jó. legalább tudok menni a lovamhoz, a Goldikához. Nézzük ennek a jó oldalát. Így is kevés ember van, akit szeret engem. Akinek meg nem inge, ne vegye magára. Így is unalmas a vérvétel a kismamáknak, csak nem teszik szóvá, mint én. Hogy a vérvétel jaj így fáj meg, úgy fáj. Semmi sem jó nekem, csak a lovak tesznek boldoggá.
14/15 Sssaszem válasza:
Ki a jó... akar gyereket? Én biztos hogy nem. Nem soha. Nem fogok csak azért nőgyógyászhoz járni, mert ez a kötelességünk. Ezért senki se kövezzen meg engem van elég rossz tapasztalatom a vérvétellel. Egyáltalán nem hiányzik a családalapítás. Elég sok családot elveszítettem az elmúlt régen, években. Meghalt a papám, az apukám, így már csak szák családban élek, ami nekem jó. legalább tudok menni a lovamhoz, a Goldikához. Nézzük ennek a jó oldalát. Így is kevés ember van, akit szeret engem. Akinek meg nem inge, ne vegye magára. Így is unalmas a vérvétel a kismamáknak, csak nem teszik szóvá, mint én. Hogy a vérvétel jaj így fáj meg, úgy fáj. Semmi sem jó nekem, csak a lovak tesznek boldoggá.
15/15 Sssaszem válasza:
Engem az sem érdekel, ha egyedül maradok, inkább örülök annak hogy van egy társam a Goldi olyan, mint a gyerek, csak ló formájában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!