Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csak nekem van széklet problémám?

Csak nekem van széklet problémám?

Figyelt kérdés

Vasat kell szednem vérszegénység miatt, viszont nagyon megfogja a hasam.

Mit csináljak hogy minden nap el tudjak menni wc-re, vagy legalábbis minden másnap. Ha már nagyon nem akar jönni, akkor kúpozni szoktam, de az elég kellemetlen.

Semmilyen vitamint nem szedek ezen kívül. Szóval mit tegyek?

2010. júl. 19. 11:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szilvalekvár egy nagyon kevés langyos tejben elkeverve.

Vagy búzakorpa joghurtba ( de ezt napi rendszerességgel és kb 5-6 nap múlva lesz hatása)

2010. júl. 19. 13:34
 12/13 anonim ***** válasza:

Én a kezdetektől nagyon szorulásos voltam, nagyon szenvedtem tőle és mindent kipróbáltam, amit csak lehet, és semmi nem hatott. Majd a 12. héten a dokim felírta a vasat, hogy szedjem. A dokim állította, hogy ez a készítmény nem fog szorulást okozni. De én hetekig nem mertem bevenni. De egyszer elkezdtem szedni, és hihetetlen, de azóta van hogy naponta többször is tudok menni a WC-be.

Neo-Ferro-Folgamma a neve, és recept nélkül is kapható.

2010. júl. 20. 13:54
 13/13 A kérdező kommentje:
Én is ezt a gyógyszert szedem, de ettől van szorulásom.
2010. júl. 20. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!