Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A vérzés normális terhesség...

A vérzés normális terhesség alatt? 14 hetes vagyok

Figyelt kérdés

Éjszaka véreztem és nem vettem észre csak reggel. Nem

volt sok, csak egy tisztasági betétnyi, azóta talán 2 csepp volt. Tompa lahasi fájdalmaim vannak néha. Felhívtam a dokimat és azt mondta, hogy ha mégegyszer előfordul akkor hívjam megint és akkor megvizsgál.

Ez lehet kezdeti vetélés? Vagy az egyszerre történik és nem pedig fokozatosan vérzik?

2008. nov. 18. 08:28
 1/8 anonim ***** válasza:
Semmiképp nem normális. Hallgass az orvosodra és ne izgulj.
2008. nov. 18. 08:33
 2/8 anonim ***** válasza:
Szia. Nem normális a terhesség alatti vérzés. Én is véreztem, de én rögtön mentem is be a kórházba, hogy azonnal nézzék meg uh-on a babát. A baba jól volt, viszont a méhlepénnyel gondok adódtak, így be kellett feküdnöm egy hétre. Szerintem menj és nézesd meg magad. Nem akartalak megijeszteni, de inkább menj feleslegesen, minthogy baj legyen, meg szerintem csak úgy fogsz tudni megnyugodni. Minden jót! 38 hetes kismama.
2008. nov. 18. 08:38
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen orvoshoz kell menni, egyáltalán nem normális terhesség alatt a vérzés.
2008. nov. 18. 08:45
 4/8 anonim ***** válasza:
Én a helyedben már az orvosnál ülnék!!! A vérzés nem játék!!!!!!!!!!!
2008. nov. 18. 09:01
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem 13 hetesen volt 2-3 napig gyenge barnás vérzés, és semmi baj nem volt utána! Csak 3 hétig otthon kellett feküdnöm a biztonság kedvéért.
2008. nov. 18. 09:15
 6/8 anonim ***** válasza:
menj az orvoshoz!!nem normális én 13hetesen véreztem be elöször a méhlepény vált le nekem is a hasam alja fájt,akkor azt mondták 50-50%hogy megmarad a baba,bent is fogtak,10napra aztán haza jöttem 15-16között megint be véreztem de az nem sok volt,azota is fekszem most leszek 28 hetes,ird meg mi van veled?!
2008. nov. 18. 10:40
 7/8 anonim ***** válasza:

semmiféle vérzés nem normális.

csak megerősíteni tudom, hogy menj inkább orvoshoz vagy be a kórházba, neked se és a babának se jó, ha végig izgulsz pár napot, hogy most minden oké-e vagy mégse?!

2008. nov. 18. 10:45
 8/8 angyalka24 válasza:
Én személy szerint 27-edik hétig havonta 5 napot véreztem... a menstruációm idején. És mégis egy 4 hónapos egészséges kislányom van.
2011. máj. 6. 08:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!