Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 39 hetet betöltöttem tegnap,...

39 hetet betöltöttem tegnap, szeretnék elmenni moziba. Megtehetem?

Figyelt kérdés
Csak a nagy hanghatások miatt kérdezem, nem lesz rossz a babónak miattuk??
2008. nov. 18. 08:05
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Úgyis érezni fogod, ha zavarja őt, legfeljebb kimész a film vége előtt.

Üdv, 37 heteske.

2008. nov. 18. 08:10
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Én is szerettem volna elmenni a héten, de sem a párom, sem senki nem javasolta, merthogy állítólag a hirtelen hanghatásoktól megijed a pici. Én meg pont azt hallottam, hogy neki tompítja a magzatvíz a zajokat. Különben is, volt hogy egy napig réselték a padlót nálunk otthon, és meg sem rebbent rá a baba. Minden jót! 38 hetes kismama.
2008. nov. 18. 08:14
 3/8 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat, szerintem beválallom!! :) már nagyon a végét húzzúk és kell valami kikapcsolódás!! majd max kimegyek, ha nem bírja a kicsi!! :) meg úgyis rajzfilmet nézek, hátha toleráns lesz :D

boldog babavárást Nektek!!

2008. nov. 18. 08:22
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Mi kb. 25 hetesen voltunk, bizony sokkal többet mocorgott, de azért hogy ártott volna neki, azt nem hiszem. Neki is jó lesz a közérzete, ha Te kikapcsolódsz, és jól szórakozol. Jó mozizást! :-)
2008. nov. 18. 08:32
 5/8 anonim ***** válasza:

35 hetes vagyok, múlt héten koncerten voltam (jean m. jarre) és nagyon jól éreztük magunkat. Egyszer rúgott csak egy hatalmasat a pici, de a magzatvíz valóban tompítja a hatásokat. Ehhez a koncerthez képest a mozi egy light-os szórakozás!Kapcsolódj ki! Amíg még megteheted!

Minden jót!

2008. nov. 18. 09:34
 6/8 anonim ***** válasza:

Szerinetm nyugodtam menjél, maximum elalszol a film alatt:-)

Legalábbis én ugyanenyyi idősem olyan jót aludtam.

2008. nov. 18. 10:25
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat!! :)

Mindenkinek boldog babavárást!!

2008. nov. 18. 10:37
 8/8 anonim ***** válasza:
Én láttam olyat moziban,hogy a kismama hozott plédet és a hasára tette.Nem a fázás miatt,gondolom hang tompitoként.
2008. nov. 18. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!