Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hányadik hónapig dolgoztál?...

Hányadik hónapig dolgoztál? Mi volt a munkád?

Figyelt kérdés
Hogy bírtad?
2019. nov. 23. 22:37
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
26. hétig ikrekkel. Programozó vagyok, bírtam volna még, de fizetésemelést osztogattak, és konkrétan kijelentették, hogy én azért nem kapok, mert úgyis megyek szülni, úgyhogy morcos lettem és inkább itthon maradtam. Az orvosaim amúgy is már a pozitív teszttől ki akartak írni, de még nem éreztem szükségét.
2019. nov. 24. 08:24
 12/23 Horaires ***** válasza:
100%

A hatodik hónap végéig dolgoztam fizio-kinetoterapeutaként.

Nagyon nehezen bírtam, s sajnálom, hogy olyan sokáig húztam a munkát. A harmadik és a negyedik hónapban még valamennyire teljesítettem a munkám, de utána komolyan mondom a pácienseink könnyebben s fájdalommentesebben mozogtak mint én... Ha visszamehetnék az időben, a negyedik hónap után otthon maradtam volna.

2019. nov. 24. 08:29
 13/23 anonim ***** válasza:
76%

Projektvezető voltam közvilágítással foglalkozó cégnél, a stressz, a szellemi és fizikai leterheltség és a napi 12-16 óra munka miatt a 6. Hónapig terveztem dolgozni, viszont mivel nem találtak a helyemre senkit, és a főnök nem engedett el, ezért az utolsó pillanatig, ezt értsd úgy hogy a 39. Héten pénteken hazamentem, és amint otthon leraktam a táskám el is folyt a magzatvíz :(

Sajnos egy percét se tudtam élvezni a várandósságnak :D

2019. nov. 24. 09:31
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Utolso,te szegeny. Ilyen nincs hogy nem enged el,elmesz tappenzre es nyaljanak sót. Még ilyet,csoda, hogy kibirtad...
2019. nov. 24. 09:40
 15/23 anonim ***** válasza:
92%

Nem akartam tappenzre menni, és úgymond kibszni velük, hisz gyerek után ide mentem volna vissza dolgozni.

Ugye ha nincs aki csinálja a munkám, mert más nem ért hozzá a cégnél, az szívás, mert nincsenek időben leadva a papírok, ami kötbért jelent, az meg pár millió forint a cégnek.. ☹️ Hát ez van, ez a munka sajnos ilyen

2019. nov. 24. 09:56
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Császárral szültem a műtét előtti napon még dolgoztam.40+2.A saját vállalkozásom csináltam,magam ura voltam szóval nem dirigált senki hogy mikor pihenek és mikor nem.
2019. nov. 24. 10:29
 17/23 anonim ***** válasza:
91%
Gyárban dolgoztam, 7 hónapig bírtam. Egy olyan gépen dolgoztam, ami fel volt melegítve (cipőgyár), és bele kellett nyúlni, ráhúzni egy sablonra a felsőrészt. Azért hagytam abba, mert nem tudtam már rendesen bele hajolni a gépbe, féltem, hogy a hasam megég. Hárman voltunk akkor kismamák, egyikük azonnal táppénzre ment, a másik 4 hónap után tört meg.
2019. nov. 24. 10:57
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Az 1. babával 29. hétig, ügyfélszolgálatos voltam. Nagyon nehezen bírtam az egész napos ülést, az embereket meg mégjobban. Volt, hogy annyira nem bírtam, hogy felálltam és otthagytam, vagy elbőgtem magam előttük, de olyan is volt, hogy azért kellett felállnom, mert pisilni vagy épp hányni kellett. Sajnos muszáj volt anyagi okokból húzni, de tovább nem bírtam. A 2. babával már a szakmámban dolgoztam, könyvelő vagyok. 36 hetes koromig jártam be, szülésig még home office. Bírtam volna akár végig is dolgozni, de szinte elzavartak, hogy mostmár pihenjek és készüljek a babázásra. Rettentő unalmas volt otthon, azért is segítettem még be otthonról. Terminus után születtek mindketten.
2019. nov. 24. 13:27
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
16. Hétig, veszélyeztetett terhesség miatt. Többszöri vetélés miatt jöttem el. Kereskedelemben dolgoztam , pénzzel , sok ember között. Nem akartunk kockáztatni!
2019. nov. 24. 14:27
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
30.-31. hét körül jöttem el, bérszámfejtő vagyok, a végére az ülés már nagyon rossz volt, kemenyedett és dagadt a lábam, de a stressz rosszabb volt, és mivel mi mindig határidőre dolgozunk, így le telt a határidő utána elmentem.. szerintem erre szükség van, pihenni, készülni, beszerezni mindent, tenni venni és egy kicsit befelé fordulni :) én már a 9. Hónapban nagyon nehezen viseltem a dolgokat, de így pont volt elég idő mindenre, úgy hogy még nem kínlódtam :)
2019. nov. 24. 15:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!