Gondban vagyok, az utrohestan exeltist lecserélhetem másra?
Figyelt kérdés
Májusban volt egy vetélésem, akkor kaptam duphastont vagy utrogestant, most hirtelen nem tudom, most hematoma miatt kaptam progesterone exeltist 2 hete szede folyMatosan, ès hasmenésem lett tőle és szédülök nagyon, napi 3szor kell szednem, szerintetek elkezdhetem szedni az előzőt? Hétfön tudom felhívni a dokimat, vagy addig inkább várjak?2019. nov. 22. 22:03
1/5 A kérdező kommentje:
Elnézést elírtam a kérdésben, progesterone exeltia
2019. nov. 22. 22:04
2/5 A kérdező kommentje:
Exeltis, csak most is eléggé szédülök, szét vagyok esve
2019. nov. 22. 22:04
3/5 anonim válasza:
Nem hivatalos helyettesítője a Progesteron exeltis az utrogestannak, de hatóanyaga ugyanaz. Gondolom a 100mgosat szeded ha 3x kell naponta, akkor szedheted az utrogestant (természetesen ha nem a hüvelykapszula volt akkor felírva). Viszont akkor ugyanannyit kell szedni az utrogestanból is, tehát 3x, így a mellékhatásaprofilja is ugyanaz (nem tudom korábban mennyit szedtél).
4/5 anonim válasza:
Nekem is szednem kellett a 6.héttől he.atóma miatt, napi 2x1-et a prog.exeltisből. Első 4l3 napon szedültem, utána hozzászoktam. De nekem mondta is az orvos, hogyha ilyen bajok lennének tőle akkor menjek és ad hüvelykapszulát, mert attól viszont nem szokott lenni a szédülés.
5/5 anonim válasza:
Kerdezd meg, hogy szedheted e huvelyen keresztul. Nekem.is szedulesi.rohamaim voltak tole,bofogtem allo nap,es puffadtam,de olyan fajdalmakkal,hogy sirtam,hogy nekem vakbelem van es ott allt a ferjem.felettem,hogy hivjon e mentot vagy ne. Iszonyu volt. Miutan huvelyire valtottam ezek elmultak. Gyogyszereszt keredeztem,a kulfoldi leiratban mar szerepel hogy mindket uton szedheto,a magyarban van csak,hogy szajon at.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!