Szerintetek lecserélhetem a rácsos ágyát egyből felnőtt méretü 90*200 as ágyra?
Figyelt kérdés
Leesésgátlóval persze.
Vagy érdemes megvenni az ifjúságoi ágyat? ami kb90*180as
Én szeretném kihagyni az ifjuságit,mert szerintem felesleges.
2010. jan. 19. 11:14
1/5 anonim válasza:
Teljesen fölösleges. Nyugodtan használhattok rögtön normál méretűt, végül is csak a hossza más. Én minden gyerekemnél rögtön renedes ágyat vettem, azon aludtak, máig tudják használni, pedig a nagyok már tizenévesek...
2/5 anonim válasza:
Nyugodtan lecserélheted, ha elfér a szobában. Biztos hatalmasnak fog tűnni :) Én csak azért vettem neki 80x160-asz, mert nem túl nagy a szoba és jön a kistesó, akinek megvan a kis rácsos ágy. Ha a kistesó kinövi a rácsoságyat, akkor eladom az ágyakat és veszek egy emeleteset ami már 90x200 lesz.
3/5 anonim válasza:
unokatesómék is kihagyták, nagy franciaágyon alszik most a kisgyerekük, körben szivacsok, ha leesne, de erre még nem volt példa. szerintem is felesleges.
ha lesz babám én is így fogom csinálni, mert nekünk is van egy plusz franciaágy
4/5 A kérdező kommentje:
köszi
2010. jan. 19. 11:48
5/5 anonim válasza:
Hagyd. Lányom is rendes felnőtt ágyra került a rácsosból másfél éves kora előtt már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!