Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek lecserélhetem a...

Szerintetek lecserélhetem a rácsos ágyát egyből felnőtt méretü 90*200 as ágyra?

Figyelt kérdés

Leesésgátlóval persze.

Vagy érdemes megvenni az ifjúságoi ágyat? ami kb90*180as

Én szeretném kihagyni az ifjuságit,mert szerintem felesleges.

2010. jan. 19. 11:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Teljesen fölösleges. Nyugodtan használhattok rögtön normál méretűt, végül is csak a hossza más. Én minden gyerekemnél rögtön renedes ágyat vettem, azon aludtak, máig tudják használni, pedig a nagyok már tizenévesek...
2010. jan. 19. 11:20
 2/5 anonim ***** válasza:
Nyugodtan lecserélheted, ha elfér a szobában. Biztos hatalmasnak fog tűnni :) Én csak azért vettem neki 80x160-asz, mert nem túl nagy a szoba és jön a kistesó, akinek megvan a kis rácsos ágy. Ha a kistesó kinövi a rácsoságyat, akkor eladom az ágyakat és veszek egy emeleteset ami már 90x200 lesz.
2010. jan. 19. 11:22
 3/5 anonim ***** válasza:

unokatesómék is kihagyták, nagy franciaágyon alszik most a kisgyerekük, körben szivacsok, ha leesne, de erre még nem volt példa. szerintem is felesleges.

ha lesz babám én is így fogom csinálni, mert nekünk is van egy plusz franciaágy

2010. jan. 19. 11:22
 4/5 A kérdező kommentje:
köszi
2010. jan. 19. 11:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Hagyd. Lányom is rendes felnőtt ágyra került a rácsosból másfél éves kora előtt már.
2010. jan. 19. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!