Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek ez rossz eredmény?

Szerintetek ez rossz eredmény?

Figyelt kérdés
Kombinált teszt eredmény alapján 1:560 esély a down-szindrómára. Ez milyen értéknek számít? Közepes kockázat a formula szerint.

2019. nov. 21. 20:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
17%
Jó félre vezetitek, aztán elhiszi a sok félre vezetést és nem megy további vizsgálatokra! Aztán majd később ne adj isten kiderül biztosan hogy baj van akkor meg indíthatják meg a szülést ami lelkileg egy borzalmas élmény. Soha életedben nem heveri ki az ember. Most még időben vagy tudnak segíteni! Kérdező azonnal menj tovább genetikai tanácsadásra, ott majd a genetikus megmondja mit kell tenned! Ne itt mondja meg neked az akárki hogy nincs baj. A tarkó redő méret is kicsit magas, a hormon eredmények sem jók! Remélem hogy minden rendben lesz veletek!
2019. nov. 22. 14:53
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Az én orvosom genetikus is egyben, az egyik legjobb a fővárosban, és ő mondta, amit írtam idén nekem, nem én találtam ki...

Senki ne mondta, hogy ne menjen további vizsgálatokra, az az ő dolga.

De olyan is van aki 1:6 eredménnyel szült egészséges gyereket, olyan is akinek 1:1700al lett downos...

Arra akartunk kilyukadni, hogy maga ez a kombinált teszt kb semmit nem mond, csak annyit, hogy vagy beteg vagy nem :D Ennyi értelme van.

#2 #5-ös vagyok

2019. nov. 22. 15:31
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
11: akkor te se beszélj baromsagokat. A tarkóredő határértéken belül van.
2019. nov. 22. 16:46
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

11

Senki sem saját maga értékeli az eredményeit.

Gondolom konzultál az orvosával, ahogy minden kismama szokta.

Tehát attól, hogy az ember megnyugtatja vagy épp megijeszti, lehet bármi.

A kombinált teszt arányszám..

Az ő adataival statisztikák alapján akkora az esély...

2019. nov. 22. 16:48
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

11.

Te tényleg ennyire hülye vagy, esetleg még nem vetted be a nyugtatód? A tarkóredő eredmény tökéletes, 3,1mm felettinek nem szabad lennie, de még az sem zárja ki az egészséges baba születését. A többi eredmény is jó, statisztika alpján nem a legjobb a 1:561, de ettől még az eredmény rendben van. Valakinek 1:10 jön, akkor is "csak" 10% van a down-babára! Legalább ilyen buta emberek nem szólalnának meg...

2019. nov. 22. 19:57
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ez nem rossz. Simán lehet egészséges a baba.
2019. nov. 24. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!