Szerintetek ez rossz eredmény?
Az én orvosom genetikus is egyben, az egyik legjobb a fővárosban, és ő mondta, amit írtam idén nekem, nem én találtam ki...
Senki ne mondta, hogy ne menjen további vizsgálatokra, az az ő dolga.
De olyan is van aki 1:6 eredménnyel szült egészséges gyereket, olyan is akinek 1:1700al lett downos...
Arra akartunk kilyukadni, hogy maga ez a kombinált teszt kb semmit nem mond, csak annyit, hogy vagy beteg vagy nem :D Ennyi értelme van.
#2 #5-ös vagyok
11
Senki sem saját maga értékeli az eredményeit.
Gondolom konzultál az orvosával, ahogy minden kismama szokta.
Tehát attól, hogy az ember megnyugtatja vagy épp megijeszti, lehet bármi.
A kombinált teszt arányszám..
Az ő adataival statisztikák alapján akkora az esély...
11.
Te tényleg ennyire hülye vagy, esetleg még nem vetted be a nyugtatód? A tarkóredő eredmény tökéletes, 3,1mm felettinek nem szabad lennie, de még az sem zárja ki az egészséges baba születését. A többi eredmény is jó, statisztika alpján nem a legjobb a 1:561, de ettől még az eredmény rendben van. Valakinek 1:10 jön, akkor is "csak" 10% van a down-babára! Legalább ilyen buta emberek nem szólalnának meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!