Méhlepény sem termel progeszteront! Ez hogy lehetséges?
Figyelt kérdés
Leírom a velem történteket hátha mást is segíthetek ezzel. 3 orvos mondta hogy abba hagyható a 12 hét után a Duphaston, lassan hagytam abba nem hirtelen. Saját magamtól magán vérvételen a biztonság kedvéért megnézettem. 14 héten 85 nmol volt, 16 héten 57,5 nmol volt már csak. Azonnak rohantam a kórházba,orvos azt mondta Duphastont szedjem újra, és Ennyi. Nem tudja hogy lehetséges ez. Nem tudott választ adni. Járt már valaki így? Esetleg egy okosabb orvos ha ezt olvassa.2019. nov. 21. 05:06
11/14 A kérdező kommentje:
Kedves Mindenki! 19 hetes vagyok, a progeszteron szintem csak 63 nmol. Úgy hogy napi 1 db Duphaston szedek. Nem vette át a méhlepény a termelést még sem. Most már minden orvos azt mondta szedjem tovább, mert ez kevés, volt aki napi 2 tablettát mond. Tegnap voltam kötelező genetikán azt mondta az orvos a rengeteg kora szülés egyik lehetséges oka ez a hormon, mert a világon senki nem nézi utánna és lecsökken a szint annyira hogy be indul a szülés. Úgyhogy írok még mindenképpen..
2019. dec. 10. 22:23
13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen 😘
2019. dec. 11. 10:46
14/14 A kérdező kommentje:
Kedves Mindenki! Jelenleg 28 hetes vagyok. A 25. Héten indult be úgy ahogy a progeszteron termelés 127 nmol-ra.
De még most is szedem a Duphastont.
2020. febr. 9. 20:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!