Ki mennyiből hozta ki a kórházi csomagot?
Utolsó vagyok
Ha lesz tejed akkor kell melltartobetet: DM-és olcsó és jo
Kell majd mellszivo, De ezt ne vedd meg előre... Én vettem egy drága elektromosat mert jajj mennyi tejem lesz (mindenki tejleado volt a családban), hát annyira sok nem lett és fájt is a fejés, azóta kézit használok és ezerszer jobb.
Szerintem ezeket nézd ki, fotózd le a férjednek, mutasd meg hol találja a dm-ben/baba boltban és majd megveszi ha kell.
Sosem adtam össze
Betét 3000 ( de maradt a 2. Szülésre is)
Bugyi 700
2500 a kísérő ruha
Csoki víz stb 300
Összes többi olyan, ami amúgy is van otthon
Törölköző
Köntös
Tisztálkodó szerek
Zsepi wcpapír
Ruha
Evőeszköz
Babának a dolgai szintúgy
Pelus
Törlő
Krém
Mellbimbókrém..
Stb
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, rengeteg hasznos információt és tanácsot kaptam Tőletek! :)
A szükséges ruhadarabokat szerintem be tudom szerezni a kínai üzletekben Pepcoban és a piacon. Hamarosan fogunk menni szülőszoba látogatásra, ott majd megkérdezem a kórháztól, hogy mit lehet és mit nem. A Tena betéten nagyon elgondolkodtam, mert korábban rengeteg jót olvastam róla, de most meginogtam.. Még soha nem használtam, mindig Alwayst veszek és most elbizonytalanodtam, de ezt még átgondolom, hogy milyet vegyek és pakoljak be. :)
Mellszívónk van kétféle, az egyik kollégámtól vettem anno potom pénzért légzésfigyelővel és rengeteg dolgot adott mellé ajándékba, azt a pénzt bőven megérte.
Még egyszer köszönöm a válaszokat! Lassan kezdem is megírni a listámat. :)
Nekem elég volt a chicco szülés utáni betét 5 napig
Utána az allways is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!