Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki mennyiből hozta ki a...

Ki mennyiből hozta ki a kórházi csomagot?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 26+6 hetes kismama vagyok és arra lennék kíváncsi, hogy kinek mennyiből sikerült kihoznia a kórházi csomagot, illetve miből mennyit vittetek. Több hasznos listát találtam az interneten, de tényleg csak a legszükségesebb dolgokat szeretném megvenni és belerakni.

2019. nov. 19. 05:12
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
82%

Utolsó vagyok

Ha lesz tejed akkor kell melltartobetet: DM-és olcsó és jo

Kell majd mellszivo, De ezt ne vedd meg előre... Én vettem egy drága elektromosat mert jajj mennyi tejem lesz (mindenki tejleado volt a családban), hát annyira sok nem lett és fájt is a fejés, azóta kézit használok és ezerszer jobb.

Szerintem ezeket nézd ki, fotózd le a férjednek, mutasd meg hol találja a dm-ben/baba boltban és majd megveszi ha kell.

2019. nov. 19. 11:52
 12/18 anonim ***** válasza:
82%
5.ös vagyok :) azért a leggingsel kapcsolatban valakit kérdezz meg, mert nekem kifejezetten azt mondták hogy a kórházi vizitek miatt hálóing a tanácsos, nem fogjak jó szemmel nézegetni hogy én még öltözködöm
2019. nov. 19. 12:42
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Sosem adtam össze

Betét 3000 ( de maradt a 2. Szülésre is)

Bugyi 700

2500 a kísérő ruha

Csoki víz stb 300

Összes többi olyan, ami amúgy is van otthon

Törölköző

Köntös

Tisztálkodó szerek

Zsepi wcpapír

Ruha

Evőeszköz

Babának a dolgai szintúgy

Pelus

Törlő

Krém

Mellbimbókrém..

Stb

2019. nov. 19. 12:57
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Tena bugyipelenkát vegyél. Nem olcsó, viszont iszonyat jó dolog, nem csúszik el, nem kínlódsz úgy vele, mint egy betéttel. Csak felkapod és készen is vagy. Szerintem az egyik lehető legjobb termék. Gyógyszertárban kapható, több méretben is.
2019. nov. 19. 17:12
 15/18 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, rengeteg hasznos információt és tanácsot kaptam Tőletek! :)

A szükséges ruhadarabokat szerintem be tudom szerezni a kínai üzletekben Pepcoban és a piacon. Hamarosan fogunk menni szülőszoba látogatásra, ott majd megkérdezem a kórháztól, hogy mit lehet és mit nem. A Tena betéten nagyon elgondolkodtam, mert korábban rengeteg jót olvastam róla, de most meginogtam.. Még soha nem használtam, mindig Alwayst veszek és most elbizonytalanodtam, de ezt még átgondolom, hogy milyet vegyek és pakoljak be. :)

Mellszívónk van kétféle, az egyik kollégámtól vettem anno potom pénzért légzésfigyelővel és rengeteg dolgot adott mellé ajándékba, azt a pénzt bőven megérte.

Még egyszer köszönöm a válaszokat! Lassan kezdem is megírni a listámat. :)

2019. nov. 20. 08:33
 16/18 anonim ***** válasza:
15%
Egy szülés utáni vérzést ne hasonlíts össze egy menstruációssal. Még császárhoz is keves az always. Ciki a Tena? Pedig az való erre a célra. Max.majd hívod a családot, hogy rohanjanak el és vigyenek be neked egy normális szülés utánra való bugyit, pelenkát, mert nem azzal készültél. (Szobatársam is így járt.)
2019. nov. 20. 15:21
 17/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, de senkit nem tervezek ugrasztani a saját butaságom miatt. :) Pontosan ezért informálódok előtte, inkább igyekszem minél jobban felkészülni. Számomra nem ciki a Tena, de mivel még soha nem használtam, ezért nem tudok nyilatkozni róla, maradnak a pro és kontra érvek vele kapcsolatban. Attól viszont nem lesz semmi bajom, ha veszek belőle, mert úgy is ki kell tapasztalnom, hogy nekem jó lesz-e akkor. ;)
2019. nov. 20. 21:51
 18/18 anonim ***** válasza:
69%

Nekem elég volt a chicco szülés utáni betét 5 napig

Utána az allways is...

2019. nov. 21. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!