Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki mennyiből hozta ki a...

Ki mennyiből hozta ki a kórházi csomagot?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 26+6 hetes kismama vagyok és arra lennék kíváncsi, hogy kinek mennyiből sikerült kihoznia a kórházi csomagot, illetve miből mennyit vittetek. Több hasznos listát találtam az interneten, de tényleg csak a legszükségesebb dolgokat szeretném megvenni és belerakni.

2019. nov. 19. 05:12
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Az eldobhatos dolgok kerultek penzbe: pelenka a babanak, noi pelenka, bele betet, eldobhato agyalatet osszesen 6400ft korul, illetve nassolnivalok, szolocukor, de arra mar nem emlekszem, hogy az mennyi volt. A tobbi mar adott volt (gombolos haloing, v-nyaku c&a-sbasic polok nagyobb meretben, leggings, kontos, papucs, babaruhak).
2019. nov. 19. 05:20
 2/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Hálóinget, papucsot, nagyobb pólókat és leggingseket vennem kell, de tegnap tartottam egy kis terepszemlét és láttam, hogy sok higiéniai dolgot be tudok szerezni a Rossmannban, egy helyen, ami nagyon jó.
2019. nov. 19. 05:29
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Mielőtt bevásárolsz nézz utána a kórháznak ahol szülsz. Nálunk csak a kórházi hálóing lehetett rajtunk, alatta pedig csak bugyi.

Én olcsón kihoztam a kórházi csomagot. Mivel a menstruációs vérzésem is elég gyenge szokott lenni, szinte nincs is, így egy always ultra éjszakai betétet vittem, elég is volt. Volt 4-5 db rossz bugyim, azt vittem magammal, de igazából azoknak se volt baja. KB 3500 ftból megvolt minden

2019. nov. 19. 06:16
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Kb 6-8 ezer...
2019. nov. 19. 07:33
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sokba került, mert se hálóingem se papucsom 😑 így vettem 4db felül gombos hálóinget+3db nagyméretű fekete mama bugyit, 2db papucsot (1zuhanyozni,1maszkalasra) csak ez volt kB 15-17e körül, köntöst kaptam kölcsön, mert nekem csak mini volt, plusz a kórházi csomag : eldobható bugyi + szülés utáni betét 3000, higiénia cuccok mint WC ülőke papir, fertőtlenítő, fertőtlenítő kendő, nedves toalett papír, zsepi, WC papír, kB 4e, plusz műanyag pohár, tányér, szalvéta, szőlőcukor, energia szelet, Keksz, víz, kB 2500, lehet vitatkozni mi kell és mi nem, sok olvasás után így döntöttem. Baba dolgait nem számolom, mert pelus, popsitörlő, krém, ruha, textil pelus az itthon is kell, abból viszek be :)

Én kaptam a védőnőtől egy kelengye listát, hogy mi kell a kórházba.

2019. nov. 19. 08:09
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Betét, kaja, fertőtlenítő kendő, wc papír, víz. Max 4000, az is csak a sok kaja miatt, mert pont látogatási tilalom volt mind a 2x.

Illetve ha szeretnél fotót, meg ha kislány, fülbevalót, akkor arra legyen nálad pénz.

2019. nov. 19. 08:39
 7/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat! :)

Igen, pénz mindenképp lesz nálunk, de tervezünk menni szülőszoba látogatásra, bár még nem tudom, hogy abban a kórházban ez hogy működik, ahol szülni fogok. Nővérem ugyanott szült 5 éve, de sok minden változott azóta, valami pozitív, valami negatív irányba.-

Kedves 5-ös válaszoló: az az igazság, hogy én is valahogy így számolom a sajátomat, papucsokat és köntöst mindenképp vennem kell, ahogy leggingseket, bugyikat és néhány hosszabb pólót is, szerintem inkább ezek fogják megnyomni a végét.. Az egyéb dolgok kapcsán tegnap szétnéztem, szinte majdnem mindent meg tudok venni a Rossmannban is. A babának mindene megvan, egy-két apróság hiányzik, de azokra majd csak itthon lesz szükség, egyedül az én kórházi csomagom van hátra már.

2019. nov. 19. 08:50
 8/18 khniki ***** válasza:
82%
A Chicco betét volt drága, de jó, hogy vettem, nagyon erős vérzésem volt. Amúgy nekem ezen kívül kb csak tusfürdőt kellett vinnem meg ruhát.
2019. nov. 19. 09:37
 9/18 anonim ***** válasza:
82%
Nemcsak, hogy drága volt, de nem is használtam el belőle szinte semmit. A szuper szülés utáni betét, tena, egy szárny nélküli borzalom volt, így a férjem vett végül egy sima always ultrát, tökéletesen megfelelt. Ezen felül vettem pár bugyit a kínaiban, az legalább olcsó volt. Melltartó betét drága volt, tejem meg alig lett, így nem kellett. Tulajdonképpen utána odaadtam az egész pakkot a védőnőnek, mert eladni nem tudtam.
2019. nov. 19. 10:30
 10/18 anonim ***** válasza:
82%

Szia,

Hálóinget és köntöst én piacon vettem olcsón, azóta se használtam. Itthon szép, szoptatós haloingb3 vagyok, de kórházba nem tudtam mennyire kenem össze+ nyár volt és 35 fok, szóval szetizzadtam...

Így ez kb 5000 Ft volt.

Tena betétet én sem ajánlom, bár alig volt vérzésem, így nem az atazas volt gond, hanem h elcsúszott mindenfelé, mert szárny nélküli... De ez kB 3000 Ft volt (betét plusz 5 eldobhato bugyi)

Én vettem ilyen utazó csomagot, amiben van kis műanyag tartó a tusfurdonek stb. Így ez 1200 Ft volt, ezekbe öntöttem kezmosot, tus fürdőt, sampont. Vagy tudsz venni mini dolgokat, de úgy sztem drágább, ha még teljes kiszerelést viszel, akkor tele a táska :)

Egy csomag domestos/dettol kendőt érdemes vinni, én vettem WC-re rakható papirülőkét, de ki se bontottam.

A kendővel attoroltem minden wc előtt az uloket, mivel asszem 62 db-os, így a fél csomag kB hazajott. Ez ugye 600 Ft körül van

Kell még WC papír, zsepi, papucs(pepcosat vettem kB 500 Ft volt).

Érdemes vinni műanyag poharat, tálcát, evőeszköz, de ezt otthonról tudod így 0 Ft.

2019. nov. 19. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!