Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az Elevitet szedjem 6 hetesen...

Az Elevitet szedjem 6 hetesen vagy ne?

Figyelt kérdés
Dokihoz jövő héten megyek először.
2007. dec. 10. 18:06
 1/9 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem, ha eddig nem szedted, magadtól ne kezd el, nem minden orvos híve a vitaminozásnak. Majd a dokid megmondja (vérkép alapján), mire van szükségetek. Gratulálok!
2007. dec. 10. 18:08
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nyugodtan szedheted semmi bajod nem lesz tőle. Van aki már terhesség előtt is szedi.Én 7 hetesen kezdtem el.
2007. dec. 10. 19:02
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Szerintem is szedheted nyugodtan én is már a terhesség elött szedtem. Gratulálok a babádhoz. 6 hetes kismama
2007. dec. 10. 19:07
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Én is az Elevitet szedem, 5 hetesen kezdtem el, bár eleinte kételkedtem. 7 hetesen voltam először dokinál, abszolút természetes módon kéredezte meg tőlem, hogy ugy eszedek vitaminokat?! Mintha ez teljesen egyértelmű lenne...

Azóta is szedem, mellé felvettem még a magne b6-ot.

Minden jót!

2007. dec. 10. 19:15
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Én még csak várakozó állásponton vagyok, most hagytam abba a gyógyszert és kezdtem el a 3 hónapos türelmi időt, de nekem már most ajánlotta az orvosom. Két naponta egy szemet kell szednem, hogy feltöltődjek vitaminokkal, mert elég keveset viszek be táplákozás útján. Nyugodtan elkezdheted, már korábban is szehetted volna, ez neked és a picinek is nagyon jó.
2007. dec. 10. 20:48
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Én 6 hetesen kezdtem el szedni, akkor tudtam meg, hogy gyereket várok. Nem kérdeztem meg a dokit, számomra természetes volt, hogy bementem a gyógyszertárba és kértem terhesvitamint. A gyógyszerész pedig az Elevitet javasolta. Gratulálok a babádhoz!
2007. dec. 10. 21:35
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia!még csak annyit a jó hozzászólások mellé,hogy szülés után is szedd nyugodtan.
2007. dec. 11. 12:25
 8/9 anonim ***** válasza:

Ha akarod, szedd nyugodtan, már terhesség előtt javasolják a folsavat.

A vitaminról megoszlik a vélemény, azt mondják, hogy ha egészségesen eszel, akkor nem kell mellé más vitamint szedni, csak folsavat.

Nekem amúgy a mai napig nem kérdezte se a doki, se a védőnő, hogy szedek-e valamit,és nem is mondták.

(én Aloe Vera gélt iszom, B12 vitamint szedek és egy béltisztítót)

2007. dec. 11. 16:32
 9/9 anonim ***** válasza:

Vannak az Elevitnél sokkal olcsóbb magzatvédő vitaminok is, pl. a Pregnavit vagy a Multivitamin Terheseknek. Az hogy mit választasz, lehet pénztárca kérdése is, tekintve, hogy nincs jelentős különbség közöttük. A Gravida kb. ugyanolyan drága, mint az Elevit, viszont magyar termék...

És az is teljesen igaz, hogy egészséges táplálkozás mellett lehet, hogy nincs is szükség kiegészítésre.

2007. dec. 11. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!