Kíváncságból kérdezem, hogy ki hány hetes terhes volt mikor elkezdte a pici ruháit modni? Illetve a korházi táskát mikor pakoltátok be?
Figyelt kérdés
2019. nov. 7. 12:53
11/21 anonim válasza:
36 hetes koromig dolgoztam, így utána kezdtem el vásárolni, mosni, pakolni. 40. hétre kész is lett minden, 40+2 született.
12/21 anonim válasza:
A kórházi táskát már 25 hetesen, de csak azért mert kaptam pár dolgot és egyből braktam.
36.hezre volt kész.
Ruhákat 32 hetesen kezdtem mosni, mert kaptunk egy csomó használtat is.
14/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2019. nov. 7. 16:09
15/21 anonim válasza:
Muszaj vasalni?,tele vannak patenttal,meg olyan apro,rateszem a vasalot es kb elfedte az egesz ruhat.
16/21 anonim válasza:
Nem muszáj. Magas hőfokon mosod, ugyan úgy fertőtlenít
17/21 anonim válasza:
Milyen magas hofokon? Nem mennek tonkre a ruhak? Akkor inkabb vasalni kene ...
18/21 anonim válasza:
En 29 hetes vagyok. Minden eddig kapott, vett ruha ki van mar mosva. A pelenkak meg nincsenek. Dolgozom igy mindig ha hetvegen epp nem megyunk sehova csinalgatunk valamit. Mult héten a ferjem kifestette a gyerekszobát és összeraktuk a bútorokat. Ezen a hétvégén szerintem kimosom a vastag overallokat, takarókat, amik majd kellenek ha kimegyünk. November utolsó két heteben lesznek programok. A december egy káosz lesz. Céges karácsonyi party, megyünk koncertre és balettra is plusz ugye a karácsony, karácsonyi csapatépítő még a kollégákkal külön stb. Aztán januárban elvileg lesz még két hetem de arra már nem tervezek uh igazából most a következő két hétben el kéne mindennel készülnöm. Holnap rendelek még ezt-azt a babaszobaba, ami kell. Viszont iszonyúan szalad az idő.
19/21 anonim válasza:
37 hetesen mostam ki, és a férjem vasalt. (utalok vasalni🤣), utánna is pakoltam be.
Kerek 40 hétre szültem.
(babonabol nem pakoltam hamarabb)
20/21 A kérdező kommentje:
Én vasaltam a fiamra is jó pár hónapig.Azért ki lehet kerülni simán a patentokat.Magas hőfokon meg nem mosnám,max a fehéreket.Én 40 fokon mostam.
2019. nov. 8. 07:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!